URL Koning
Image default
Financieel

5 tips over de zakelijke lening voor iedere ondernemer

Een bedrijf bezitten is duur. Nadat u de eerste hindernis hebt genomen voor het financieren van opstartkosten middels de zakelijke lening – van juridische kosten tot logo-ontwerp tot apparatuur en benodigdheden voor u en uw werknemers – blijft u maandelijkse kosten maken, zoals huur, verzekering, loonlijst en voorraad.

Met al deze kosten te overwegen, zal er waarschijnlijk een moment komen waarop u op zoek moet naar financiering. Wanneer u denkt aan ‘financiering’, kan uw verstand automatisch naar een bank springen, maar er zijn veel andere financieringsmogelijkheden dan traditionele kredietverstrekkers en veel tips die elke ondernemer moet weten voor het vinden van de beste zakelijke financiële producten voor zijn bedrijf.

We nemen een kijkje bij enkele van de financiering opties dan de traditionele, plus eigenaren van wat het bedrijfsleven kan doen creatief over het houden van hun bedrijf te krijgen bottom line er gezond.

Het zakelijke geld aanvragen zonder rente

Dat klinkt als de droom van elke ondernemer, toch? Hoewel u geen banken ziet die renteloze leningen verstrekken, zijn subsidies een vorm van financiering die bedrijfseigenaren geld bieden dat niet hoeft te worden terugbetaald en geen rente oplevert. Maar dat gaat gepaard met een vangst: het subsidieaanvraagproces is zeer concurrerend en de vereisten voor het aanvragen zijn vaak beperkt en streng.

Er zijn echter ook beurzen waarvoor u mogelijk in aanmerking komt op basis van criteria zoals het type werk dat u doet; de staat waarin u zich bevindt; of je status als vrouw, minderheid of veteraan. Bekijk deze lijst met subsidies voor kleine bedrijven om te zien of deze mogelijk goed aansluiten.

Zakelijke lening met extra zekerheden in de vorm van onderpanden

Bij het goedkeuren van traditionele termijnleningen werken financiële instellingen om te werken met bedrijven die een gevestigde waarde hebben, een sterke cashflow hebben en daarom het waarschijnlijkst zijn om het aflossingsschema bij te houden. Maar wat als u net begint of in het verleden fouten heeft gemaakt die uw credit score hebben aangetast ?

Leningen met een onderpand kunnen een goed alternatief zijn. Factuur- en apparatuur financiering zijn twee soorten door zekerheden gedekte leningen die win-winoplossingen bieden voor zowel bedrijfseigenaren als geldverstrekkers.

Bedrijfseigenaren kunnen het geld krijgen dat ze nodig hebben om hun bedrijf draaiend te houden terwijl ze wachten op het binnenkomen van facturen of om de benodigde apparatuur aan te schaffen, en kredietverstrekkers zich veiliger voelen om zaken te doen met een lener die minder-dan-ster krediet heeft wetende dat de lening wordt ondersteund door iets tastbaars.

Herfinanciering van je huidige zakelijke lening

Als u al zakelijke leningen hebt, maar niet tevreden bent met de rentetarieven of de termijnen voor terugbetaling, kunt u overwegen om te herfinancieren.

Herfinanciering van een zakelijke lening betekent dat u uw huidige schuld volledig betaalt met een nieuwe en verbeterde zakelijke lening. Verbeterd zijnde het sleutelwoord. Je moet alleen herfinancieren als de nieuwe lening betere voorwaarden biedt dan je huidige lening. Of het nu gaat

om lagere maandelijkse betalingen, een langere krediettermijn of een lagere APR – de nieuwe lening zou u op de een of andere manier ten goede moeten komen.

Als uw bedrijf de kredietscore of jaaromzet aanzienlijk heeft verhoogd of een grote mijlpaal heeft bereikt, zoals het bereiken van twee jaar bedrijfsactiviteiten, kunt u overwegen herfinanciering te overwegen.

De keuze voor een zakelijke creditcard, een goed werkend zakelijk krediet?

Als u net begint of geen schitterend krediet hebt, kan het voor u moeilijk zijn om een ​​lening te krijgen. Zakelijke creditcards handelen echter op dezelfde manier als een doorlopende lening, terwijl ze over het algemeen ook een lagere drempel voor kwalificatie hebben. Naast een eenvoudiger aanmeldingsproces, kunt u met zakelijke creditcards ook beloningen verdienen over noodzakelijke zakelijke uitgaven.

Zelfs als uw krediet score te laag is om u toe te staan ​​om een ​​traditionele creditcard aan te vragen, zijn er beveiligde creditcardopties beschikbaar, zodat u een kaart kunt krijgen die wordt gesteund door een eerste storting en uw credit score versterkt met een verantwoorde terugbetaling van uw kaart elke maand.

Besparingen behalen

Als u dat nog niet hebt gedaan, is het misschien het moment om na te denken over het reserveren van besparingen voor uw bedrijf. Hoewel de kosten van het runnen van een onderneming u met heel weinig geld achterlaten elke maand, is het slim om te besparen wat u kunt, zodat u cashreserves bij de hand hebt voor noodgevallen en onverwachte kosten kunt tegenkomen.

De meeste banken bieden zakelijke spaarrekeningen en zakelijke depositocertificaten aan. Elk type account heeft zijn eigen voor- en nadelen, met bedrijfsspaarrekeningen die lagere rentewinst bieden, maar een betere toegang tot uw geld wanneer u het nodig hebt, terwijl depositocertificaten uw geld voor een bepaalde periode blokkeren maar hogere inkomsten bieden. Er zijn zelfs voldoende gratis zakelijke betaalrekeningen om uit te kiezen.

Als eigenaar van een klein bedrijf hebt u veel financieringsmogelijkheden tot uw beschikking. De ins en outs van het financiële landschap kennen en inzicht krijgen in de unieke behoeften van uw bedrijf zijn de sleutels tot het vinden van de financieringsopties die het best bij u passen.

https://www.leningenhypotheek.com/geld-lenen/