URL Koning
Image default
Muziek

Beleef een prachtige afscheidsmusical met groep 8

De afscheidsmusical voor groep 8 is een belangrijk moment, zowel voor de kinderen als voor de ouders en de leraren. De kinderen treden vaak voor het eerst op voor een groot publiek van ouders, opa’s en oma’s. Dit kan een spannend moment zijn. Als juffrouw of meester wilt u natuurlijk een prachtig toneelstuk neerzetten, wat best lastig kan zijn. U kunt daarom de hulp inschakelen van Het Verkeerde Beentje. Deze organisatie is gespecialiseerd in het bedenken van afscheidsmusicals die gebaseerd zijn op kinderboeken. Deze musicals zijn volledig aan te passen aan het aantal kinderen in uw klas en geven ieder kind een rol. Zo weet u zeker dat de afscheidsmusical met groep 8 een groot succes zal worden!

Kies een uitgebreid musicalpakket bij deze specialisten

Het aanbod van Het Verkeerde Beentje bestaat uit verschillende musicals, allemaal gebaseerd op kinderboeken. Het verhaal is omgezet naar een toneelscript met een tiental liedjes, van koorliedjes tot gevoelige solo’s en stoere rapnummers. Alle kinderen krijgen hiermee een kans om te stralen. Als u van plan bent om een van de musicals te bestellen, krijgt u eerst een gratis voorproefje met de audio van enkele nummers, de inhoud in het kort, de duur van de voorstelling en het aantal rollen. Bent u zeker van uw zaak en wilt u een afscheidsmusical bestellen voor groep 8? Dan ontvangt u een musicalpakket met:

–        Een script

–        Bladmuziek

–        Twee cd’s

–        Boek waarop de musical is gebaseerd

–        Opvoeringsrecht

–        Regieboekje

–        Tien tekstboekjes of de digitale tekst (extra bijbestellen is mogelijk)

Bekijk het voorproefje en bestel direct uw afscheidsmusical

Bent u al een tijdje zoekende naar een mooie afscheidsmusical voor uw groep 8? Dan helpen de specialisten van Het Verkeerde Beentje u graag met een origineel verhaal. U kunt kosteloos een voorproefje bekijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Vul dan het bestelformulier in op de website van Het Verkeerde Beentje.

https://www.verkeerdebeentje.nl/