URL Koning
Image default
Zakelijke dienstverlening

Crewmanagement in de binnenvaart biedt vacatures

Het is mogelijk om een fantastische vacature te vinden in de binnenvaart. Dit doet u namelijk via Leviano Crewing. Dit is een bedrijf dat zich volledig inzet voor crewmanagement in de binnenvaart. Ze bieden uitstekende vacatures die worden aangeboden door een werkgever in de rederij. Het gaat hier om werkgevers uit Nederland, maar ook om internationale werkgevers. U kiest zelf de branche waarin u wilt werken en deze experts gaan vervolgens aan de slag met hun crewmanagement voor de binnenvaart. Ze kijken wat ze voor u kunnen betekenen en of ze een vacature hebben die aansluit bij u als persoon. Als dit laatste het geval is, brengen ze u in contact met de werkgever. Als zij vinden dat jullie een gouden match zijn, heeft u uw droombaan!

De perfecte vacature die bij u past

Zelf op zoek gaan naar een vacature is een tijdrovend proces en als u eenmaal al meerdere sollicitatiegesprekken heeft gehad en uiteindelijk alsnog terug bij af bent, is dit natuurlijk niet leuk. Daarom helpt Leviano Crewing u graag dit te voorkomen. Zij hebben een uitstekende selectie en werving en daarom weten ze precies welke types er geschikt zijn voor de verschillende functies. Er zijn diverse functies in de binnenvaart. Zo denkt u bijvoorbeeld aan een carrière als matroos, stuurman, binnenvaartschipper of de kans om deksman te worden! U kiest niet alleen uit diverse functies, maar er zijn ook verschillende werkschema’s mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u genoeg afwisseling krijgt in uw vrije tijd en werk. Nota bene heeft u ook nog een vooruitzicht op een vaste baan als blijkt dat u geschikt bent voor de vacature.

Neem contact op of solliciteer eenvoudig online

Op de website van Leviano Crewing ziet u hoe hun crewmanagement in de binnenvaart in werking gaat. Ook vindt u een duidelijk overzicht van alle vacatures die zij aanbieden. Zit er een functie bij die u interessant lijkt? Dan solliciteert u direct online. Deze experts zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.