URL Koning
Image default
Woningen

Een brasserie in Groningen voor lunch en diner

Wanneer u wilt lunchen of dineren bij een brasserie in Groningen, moet u bij De Leyhoeve zijn. Deze brasserie ligt tegenover station Europapark en u kunt hier zeven dagen per week terecht voor een lekker lunch of heerlijk diner. Wanneer u komt lunchen, kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, tosti’s en maaltijdsalades. Ook verse soep behoort tot de mogelijkheden. Komt u ’s avonds voor een diner? Dan heeft u de keuze uit diverse voorgerechten en bestelt u als hoofdgerecht een vis- of vleesgerecht dat u bevalt of kiest u voor een bijzonder seizoensgebonden gerecht. Natuurlijk kunt afsluiten met een verrukkelijk dessert of een goede kop koffie of thee.

Ook een verzorgingshuis in Groningen met zeer veel zorgaanbod

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen, maar is ook een bijzonder verzorgingshuis. Is dit verzorgingshuis kunnen echtparen namelijk altijd samen blijven wonen, ongeacht de hoeveelheid zorg die hiervoor nodig is. Het maakt niet uit of een van de twee personen veel zorg nodig heeft, of ze allebei erg zorgbehoevend zijn, want de Leyhoeve zorgt altijd voor alles wat nodig is. Of het nu om zorg gaat voor personen met dementie, lichamelijke zorg of allebei: dit verzorgingshuis in Groningen regelt het allemaal. Zo kunnen geliefden zorgeloos genieten van hun oude dag én elkaars gezelschap.

Ontdek de vele faciliteiten

Dit verzorgingshuis in Groningen is van alle gemakken voorzien. De bewoners wonen in luxe appartementen en kunnen altijd een beroep doen op het deskundige en vriendelijke personeel. Ook is er een bus- en treinstation vlak bij en beschikt het pand over een eigen parkeergarage. Zo kunnen vrienden en familieleden eenvoudig op bezoek komen en kunnen ook de bewoners ook gemakkelijk zelfstandig op stap. Hebben ze behoefte aan eten of drinken, maar willen ze niet ver van huis? Dan is brasserie De Leyhoeve natuurlijk de ideale horecagelegenheid in Groningen om heen te gaan. Alleen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap: iedereen is hier van harte welkom.