URL Koning
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau, wat geef je?

De meeste mensen trouwen eens of meerdere keren in hun leven, hierbij hoort natuurlijk een huwelijkscadeau, maar wat geef je dan? Dit is niet eenvoudig, het moet natuurlijk niet te veel geld kosten, maar ook weer niet te weinig, het vrouwtje moet tevreden zijn en het cadeau moet ook beetje klasse hebben, kwaliteit is belangrijk en vaak is het iets waar het jaren later ook over gaan tijdens de borrels. Jilster heeft een concept wat op zich wel de moeite waard is om even kennis mee te maken, ze bieden namelijk een tijdschrift aan. Dit klinkt natuurlijk belachelijk, dat ben ik met je eens, een tijdschrift als huwelijkscadeau, wie verzint er nu zoiets? Het is leuk hoor, lees maar in de alinea hieronder.

Het huwelijkscadeau van Jilster

In de alinea hierboven heb ik jullie al iets verteld over het huwelijkscadeau van Jilster, een tijdschrift. Echt leuk is het ook eigenlijk niet als je het zo hoort, maar het is dus wel tof. Een tijdschrift van Jilster als huwelijkscadeau kan namelijk volledig zelf vormgegeven worden, van design tot inhoud, het toffe aan dit concept is dat je iedereen die je kent en mee bevriend bent erin kan laten schrijven of een foto erin laten droppen. Op deze manier is het echt heel leuk hoor, zie jij jezelf al met jouw toekomstig echtgenote op een zondag op de bank zitten bladeren door het Jilster boek en alle herinneringen ophalen. Is toch veel leuker dan zo’n bizar dure ketting of zo en nog veel goedkoper ook, is toch gewoon het perfecte huwelijkscadeau.

Vervolgstap

Na het reactief lezen van deze blog wordt er van jou ook wat proactief gedrag verwacht, om te beginnen moet de website van Jilster bezocht worden en meer kennis worden verkregen over hun huwelijkscadeau. Het product kan overigens ook voor andere doeleinden gebruikt worden hoor, maar ik moest een blog schrijven over een huwelijkscadeau dus heb ik me tot dit onderwerp beperkt, maar de mogelijkheden liggen dus open. Je moet gewoon een keer kijken, er staan heel veel voorbeelden van templates en mensen die al eens iets bij Jilster gekocht hebben, recensies, alles is te vinden op de website, voor vragen kun je bellen.

Voor meer info :