URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Exclusieve hanglampen laat u op maat maken bij deze specialist

Bent u op zoek naar exclusieve hanglampen voor in de hal of woonkamer? Een authentieke nikkel of koperen hanglamp op maat verrijkt ieder interieur. Het is dan ook een waardevolle toevoeging aan iedere kamer en elke hal! Wanneer u interesse heeft in exclusieve hanglampen of unieke plafondlampen die met de hand gemaakt worden, schakelt u de specialisten van Kroonjuweel in. Zij maken al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen, geheel naar de wensen van hun klanten. In die jaren hebben zij al een hoop prachtige exemplaren afgeleverd en mooie ontwerpen tot leven laten komen. Hoe ziet uw droomlamp eruit?

Diverse soorten lampen beschikbaar

Van videlampen voor in de hal tot industriële kroonluchters voor in de woonkamer: de hanglamp waar u altijd al van heeft gedroomd is nu zeker binnen handbereik. Laat de medewerkers van Kroonjuweel uit Nuland weten wat uw wensen zijn en zij gaan er direct mee aan de slag. Voor de exclusieve hanglampen die zij aanbieden, maken zij gebruik van diverse kleuren en materialen. Zo kiest u bijeen hanglamp bijvoorbeeld uit: nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Bent u benieuwd wat zij zoal hebben ontworpen? Neem dan een kijkje bij hun projecten en laat u inspireren.

{externalimage}} 

Maak indruk op uw gasten

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een lamp die niemand anders heeft, laat u deze op maat maken bij Kroonjuweel. Met de exclusieve hanglampen die zij voor u op maat maken, maakt u geheid een positieve indruk achter bij uw gasten. Uiteraard geniet u zelf ook nog jaren lang van een hanglamp die precies aan uw wensen voldoet. Wilt u meer informatie over hun exclusieve hanglampen? Maak dan direct en afspraak en ontdek de mogelijkheden. Ook wanneer u gaat verhuizen of verbouwen voorzien zij graag van het beste lichtadvies voor uw persoonlijke situatie. Neem hiervoor eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://www.kroonjuweel.com/