URL Koning
Image default
Startpaginas

Inbrekers hoeven vaak geen moeite te doen om in huizen te komen

 

Door het gehele land komen steeds meer buurt preventie initiatieven. Dat is heel mooi maar zou niet nodig moeten zijn. De reden dat het helaas wel nodig is, is omdat veel Nederlandse woningen zeer slecht zijn beveiligd. Inbrekers hoeven niet eens moeite te doen om binnen te komen. In slechts luttele seconden krijgen zij een gemiddeld slot open, zonder dat u iets hoort als u ligt te slapen. Dat is heel eng. Laat er geen gras meer over groeien en bel de slotenspecialist www.slotenmaker-24-uur.nl. Die maakt voor u eerst een volledige gratis veiligheid check in de woning en geeft vervolgens advies.

Politiekeurmerk Veilig Wonen op alle sloten van slotenmaker

De slotenmaker moet dagelijks veel op pad om oude sloten te vervangen voor nieuwe beveiligingen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. Met sloten die die voorzien zijn van dit kwaliteit keurmerk heeft u de zekerheid dat er alleen maar de allerbeste sloten op de deuren in huis zitten. Dat geeft rust, en kan het gehele gezin zonder zorgen gaan slapen. Ook het aanbrengen van de sloten wordt door het Nederlands politiekorps zeer gewaardeerd en keuren zij om die reden dan ook goed. Met de service van de slotenmaker heeft u een betrouwbare partner voor een beveiligd huis.

Unieke 24/7 dag en nacht service ook voor auto’s

De service van de slotenmaker gaat verder dan alleen de voordeur of de achterdeur. De slotenmaker kan namelijk ook raambomen en anti-inbraak strips aanbrengen. U kunt voor alle woning beveiliging maatregelen bij de slotenspecialist terecht. En als u onverhoopt eens de autosleutels in uw auto laat liggen, neem dan ook contact op met de slotenmaker. Die zal er binnen een half uur zijn om u in uw auto te laten, zonder ook maar één krasje op de lak achter te laten. De unieke 24/7 dag en nacht service geldt voor heel Nederland.

Voor meer info : http://www.slotenmaker-24-uur.nl/