URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Kleine artikelen veilig verzenden met luchtkussen enveloppen

Ben je opzoek naar een manier om kleine spullen veilig te verzenden? Dan zijn luchtkussen enveloppen een goede optie. Je verpakt je spullen gemakkelijk in de envelop en je hoeft je niet druk te maken over dat spullen onderweg kapot gaan. Ben je benieuwd naar deze enveloppen? Lees dan snel verder! 

 

Wat zijn luchtkussen enveloppen? 

Luchtkussen enveloppen zijn ideaal voor het veilig versturen van producten. Ze zien eruit als normale enveloppen, maar in de binnenkant zit een beschermende luchtlaag gemaakt van noppenfolie. Deze laag zorgt ervoor dat spullen als boeken, USB-sticks en dergelijke niet beschadigd raken tijdens de verzending. De buitenkant van deze enveloppen met bescherming is gemaakt van wit kraftpapier. Hier schrijf je gemakkelijk het adres op of plak een etiket op de envelop. Kraftpapier is een sterke, scheur vaste en milieuvriendelijke papiersoort. Het is milieuvriendelijk, omdat het biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar is. 

 

Verschillende formaten 

Ieder product is anders en ieder product vraagt om een andere verpakking, daarom diverse maten van de luchtkussen enveloppen. Er is dus altijd wel een luchtkussen envelop te vinden voor jouw product. Je kunt kiezen voor verschillende papierformaten, zoals: A4, A5 en A6. Ze zijn er ook groter, maar het nadeel is dat je deze niet door de brievenbus kunt versturen. Naast de papierformaten zijn er ook nog kleinere enveloppen, voor bijvoorbeeld USB sticks, opladers of sieraden. 

 

Het dichtplakken 

De enveloppen kunnen gemakkelijk permanent worden gesloten met de zelfklevende klep/strip. Zo hoef je niet extra tijd te besteden aan het netjes dichtplakken met lijm of plankband. Ook is het mogelijk om de envelop heropenbaar te maken door de klep dicht te plakken op de ‘re-open tape’ strip.

 

Bestel luchtkussen enveloppen bij Blok Packaging 

Ben je geïnteresseerd in de luchtkussen enveloppen? Neem dan een kijkje op de website van Blok Packaging. Zij bieden een enorm assortiment luchtkussen enveloppen aan. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt! Heb je op werkdagen voor 17:00 besteld? Dan versturen ze de bestelling dezelfde dag nog. Als je een product wilt retourneren dan kan dat gratis binnen 30 dagen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf €99,- Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

 

https://www.urlkoning.nl/