URL Koning
Image default
Media

Meer dan alleen itunes kaarten

Meer dan alleen iTunes kaarten

Er zijn niet alleen iTunes kaarten te koop hier. Er zijn veel meer kaarten te krijgen. Ben je gek van muziek, maar wil je liever niet via iTunes muziek kopen, maak je geen zorgen. Je kunt hier ook terecht voor Spotify Premium kaarten. Met deze kaarten kun je voor een bepaalde tijd ongelimiteerd naar alle muziek die Spotify beschikbaar heeft, en dat is een hoop. Spotify heeft nummers van alle grote bekende artiesten, maar ook van de kleine artiesten en artiesten waar je nog nooit van gehoord had. Even browsen door Spotify en je komt van alles tegen. Er zijn kaarten beschikbaar voor 1 maand, 3 maanden en 6 maanden.

 

Liever geen muziek?

Als je liever iets anders hebt als muziek kun je ook hier terecht. Er zijn naast de Spotify kaarten ook kaarten voor bijvoorbeeld Facebook. Met deze kaarten kun je elementen in je favoriete facebook apps en games kopen en het werkt gemakkelijk. Je wisselt de code in op Facebook en hebt direct beschikking over het geld op Facebook. Je kunt ook kiezen voor een Bol.com kaart. Deze kaarten bevatten ook een code die je kunt inwisselen op Bol.com.

Vervolgens kun je met het beschikbare geld iets uitzoeken, of meerdere artikelen uitzoeken op deze site. Bol.com heeft werkelijk alles en iets vinden wat jou bevalt zal dus niet moeilijk zijn.

 

Films en series

Je kunt ook kiezen voor een Netflix kaart. Wanneer je deze verzilvert op Netflix kun je voor een bepaalde tijd ongelimiteerd series en films kijken. Netflix heeft het grootste aanbod van alle streamingdiensten. Ze hebben de grootste Amerikaanse series zoals Breaking Bad, maar ook populaire Nederlandse films zoals Zwartboek. Heb je liever een spannende Deense serie, dan kun je ook The Bridge of The Killing kijken. Ook de beste documentaires kun je op Netflix vinden. Zo zijn er de alom bekende TEDtalks, maar daarnaast zijn er nog veel meer spraakmakende documentaires.

 

Voor iedereen iets

Het mag duidelijk zijn, er is voor iedereen wel een juiste kaart te vinden. Een kaar die je vervolgens eindeloos veel mogelijkheden biedt om je te vermaken. Of het nu om muziek, films, series of Facebook apps gaat.

Voor meer info :