URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Voegwerk laten herstellen door een in Eindhoven en omgeving erkende specialist

Als woningbezitter weet je maar al te goed dat de gevel als het ware het visitekaartje van je woning is. Behalve dat een goed onderhouden gevel voor een goede uitstraling zorgt, beschermt het je woning ook tegen vocht en kou. Kan de gevel wel een grondige opknapbeurt gebruiken of woon je in de omgeving Eindhoven en wil je voegwerk laten herstellen? Dan schakel je Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken in, die als dé specialist in gevels onderhoud in Volkel en omgeving geldt. Naast herstelwerkzaamheden behoren ook reiniging en renovatie tot de mogelijkheden.

Het uiterlijk van je woning een flinke make-over geven

Verkeert de gevel van je woning nog in goede staat, maar ziet deze er wel vies uit? Je huis van buiten een flinke transformatie geven doe je door de voegen aan te pakken. Reinigen, bijvoorbeeld middels sandwashing, behoort tot de goedkoopste technieken die onder gevelrenovatie vallen. Na het reinigen kan de gevel ook preventief beschermd worden. Is dat niet voldoende en is renovatie noodzakelijk, dan kan de specialist in gevels onderhoud uit Volkel je verschillende opties bieden.

Wacht niet te lang met het aanpakken van je voegen

Wil je voegwerk herstellen in Eindhoven? Wacht daar dan niet te lang mee. Kapotte voegen ogen niet alleen onaantrekkelijk, maar kunnen ook schadelijk voor de woning zijn. Ze maken hem namelijk kwetsbaar voor vocht, wat zich in de buitenmuur kan ophopen en bij temperaturen onder het vriespunt tot barsten kan leiden. Het herstellen van de voegen is een permanente oplossing. Voegwerkzaamheden vormen ook een onderdeel van grootschalig gevelonderhoud.

Ontvang vrijblijvende adviezen en een offerte

Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken is een familiebedrijf van drie generaties. De specialist in gevels onderhoud en het herstellen van voegwerk is in Volkel, nabij Eindhoven, gevestigd en in de ruime omgeving een begrip op dit gebied. Het bedrijf biedt al meer dan een kwart eeuw uiteenlopende gevelwerkzaamheden aan. Wil je meer weten over de kosten of de gehanteerde aanpak? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de professionals. Persoonlijke adviezen en op maat aangeboden offertes zijn vrijblijvend.