URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Waar kan ik terecht voor een iPhone 7 scherm reparatie?

De iPhone 7 is een van de meest gewaardeerde ontwerpen van Apple. Als opvolger van de 6S Plus is heeft de iPhone 7 bijgewerkte functies waardoor er een iets duurder prijskaartje aan hangt. Een smartphone is geen goedkope aanschaf, en dat geldt helemaal voor een iPhone. Omdat je zoveel geld hebt uitgegeven wil je natuurlijk dat je iPhone 7 zo lang mogelijk meegaat. Maar het kan altijd gebeuren dat je je telefoon per ongeluk uit je handen laat vallen en het scherm beschadigt raakt. Een gebarsten scherm wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen door bijvoorbeeld een iPhone 7 scherm reparatie.

 

Waarom zou je een iPhone 7 scherm reparatie willen?

Het mooie van onze hedendaagse smartphones. zijn natuurlijk de grote schermen, handig voor social media en om filmpjes op te kijken. Maar zo’n groot scherm kan ook makkelijk stuk, en een iPhone is net als alle andere smartphones niet onverwoestbaar. Wanneer je per ongeluk je telefoon uit je handen laat vallen kan het glas van het scherm breken of barsten. Omdat een beschadigd scherm niet meteen betekent dat je telefoon het niet meer doet,zie je veel mensen rondlopen met een smartphone waarvan het scherm vol metbarsten zit. Toch zijn er genoeg redenen om er zo snel mogelijk iets aan jegebarsten scherm te doen. Wat je op je scherm ziet is niet meer zo goed leesbaar,je kunt je bezeren door het gebarsten glas als je met je vingers over het scherm veegt, en bovendien is je iPhone 7 ook niet meer spatwaterdicht.  

Een betaalbare en snelle iPhone 7 scherm reparatie

Helaas is de iPhone 7 ook niet onverwoestbaar en kan het net als alle andere smartphones kapot gaan of beschadigd raken als je de telefoon per ongeluk op de grond valt. Apple biedt voor dit soort ongelukjes een verzekering in de vorm van Applecare+. Maar als je scherm kapot is gegaan en je geen Applecare+ hebt afgesloten omdat je het wat prijzig vond, ben je nu waarschijnlijk op zoek naar een betaalbare oplossing. Gelukkig hoef je niet meteen

een nieuwe telefoon te kopen maar is er een andere oplossing. Een scherm vervangen is namelijk helemaal geen ingrijpende reparatie en hoeft ook niet heel duur te zijn. Bij het GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor een snelle en betaalbare iPhone 7 scherm reparatie. Meestal sta je binnen 20 minuten weer buiten als je scherm moet worden vervangen met een prachtig nieuw scherm waar je 12 maanden garantie op hebt.