URL Koning
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider Civiel

Wat jij gaat doen?

Ben jij een civieltechnische planner die uniek is onder aannemers? Ben je op zoek naar dynamisch werk in een mooi project? De volgende stappen in je carrière, ben jij de schakel tussen implementatie en projectmanagement? Bij Koen zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider.

Ben jij de kandidaat?

Ben je een Koen-werkvoorbereider, dan kom je van alles tegen. Dit mag ook, want hier vermijd je het niet. En je kiest niet zomaar voor koen! Jij behoort tot de elementen in een dynamische werkomgeving! Als werkvoorbereider van Koen krijg je een vast contract en krijg je een opleiding “on the job”. Je werkt voor één of meerdere opdrachtgevers en neemt deel aan ons ontwikkelplan. Taken en ontwikkelplannen worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarom hebben we in onze eerste ontmoeting vooral besproken; wat wil je leren? Wat is jouw visie?

Voor de werkvoorbereider van Koen is geen dag hetzelfde. We leren je om ervoor te zorgen dat je de juiste mensen op het juiste moment hebt. Net als de benodigde materialen. Daarnaast ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de financiën, het plannen van activiteiten en het fungeren als informatiebron voor onze klanten, leveranciers en alle collega’s. Je brengt kennis en kunde naar onze klanten. Kortom, de werkvoorbereider van Koen staat centraal in uitdagende projecten in de civiele techniek. Aan het einde van ons ontwikkelingsplan doe je persoonlijke vaardigheden op en kun je verdere stappen zetten. Misschien als projectcoördinator, projectleider, of hand in hand met junioren en hen begeleiden naar jouw niveau. We noemen het een groeiversneller

Start je als werkvoorbereider bij Koen, dan kom je in verschillende werkomgevingen terecht. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en via langlopende contracten diverse projecten aan te gaan. Bij Koen word je een kundige werkvoorbereider! Kom jij ons team versterken?

Wat wij bieden?

Als werkvoorbereider dien je een MBO 4 en / of HBO opleiding civiele techniek te hebben afgerond. Misschien bent u al planner en wilt u meer! Ik ben blij te weten dat dit ontwikkelingsprogramma ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit op uw wensen worden afgestemd.

Voor de vacature planner zijn wij op zoek naar:

  • Enthousiaste mensen die enthousiast, sociaal bewust, accuraat kunnen werken en stressbestendig zijn, willen natuurlijk ook hun carrière als werkvoorbereider verbeteren.
  • Slimme mensen met persoonlijke ontwikkelingsbehoeften, ze willen alles leren over de inzet van vakbekwaam personeel, projectvoorbereiding en -coördinatie, kostenbeheersing, aankoop en inspectie, levering en lezing van technische tekeningen tijdens werk en studie.
  • Ervaren personeel met minimaal 3 jaar werkervaring kan zelfstandig kleine en middelgrote projecten van infrastructuur, wederopbouw of civiele techniek uitvoeren.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en het totale maandinkomen is 2550 tot 4250 euro, 40 uur per week.

Waar jij gaat werken?

Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie zijn belangrijk voor Cohen.

Daarnaast krijg je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, ontwikkelingsgarantie en een auto.

Een organisatie die deelneemt aan de samenleving kan u leiden. Bij Koen vinden we naast hard werken ook plezier hebben erg belangrijk. Regelmatig organiseren we interessante uitjes en kennislezingen

https://www.vindazo.nl/keywords/werkvoorbereider.html