URL Koning
Image default
Tweewielers

Als fietsliefhebber bent u bij deze fietsenwinkel nabij Breda op de goede plaats

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u niets liever dan overal naartoe fietsen? Of u dit nu het liefst op een racefiets of een stadsfiets doet; in beide gevallen heeft u baat bij een goede fietsenwinkel. Een goede fietsenwinkel staat namelijk altijd voor u klaar als u problemen heeft aan uw fiets of als u nieuwe fietsbenodigdheden zoekt. Voor een fietsenwinkel nabij Breda die hieraan voldoet, bent u bij Van Boxel Tweewielers op de goede plaats. Het vriendelijke personeel van deze winkel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw hobby weer optimaal kunt uitvoeren.

Koop al uw benodigdheden in deze winkel

Dat u voor het kopen van een nieuwe fiets terecht kunt bij deze fietsenwinkel nabij Breda spreekt waarschijnlijk voor zich. Maar dat u kunt kiezen uit een gigantisch aanbod, variërend van stadfietsen en elektrische fietsen tot mountainbikes en vouwfietsen, wist u misschien nog niet. Daarbovenop kunt u bij Van Boxel Tweewielers ook uitstekend terecht voor al uw andere fietsbenodigdheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fietskleding, helmen, versnellingen, bidons, sloten en dragers. Als fietsliefhebber hoeft u zo niet meer allerlei verschillende winkels langs te gaan, maar kunt u op één adres alles vinden wat u nodig heeft.

Geef uw fiets een jaarlijkse onderhoudsbeurt

Wanneer u uw fiets veelvuldig gebruikt, is het verstandig om deze jaarlijks te laten onderhouden. In de professionele werkplaats van Van Boxel Tweewielers controleert het personeel uw fiets zorgvuldig op eventuele gebreken. Indien nodig repareren de medewerkers uw fiets ter plekke. Zodra uw fiets weer klaar is voor gebruik, wordt u op de hoogte gesteld via een sms. Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets op te halen? Dan kunt u ook gebruikmaken van de haal- en brengservice van deze fietsenwinkel nabij Breda. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar!

https://www.vanboxel.eu/