URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Cementsluier verwijderen door glas polijsten

Als u een verbouwing heeft gedaan, kunt u een cementsluier eventueel laten verwijderen door experts op het gebied van glas polijsten. Cementsluier op glas is te omschrijven als een laag met aanslag door bijvoorbeeld loskomend voegmiddel. Als u de kozijnen of het plafond heeft bewerkt, kan er mogelijk cementsluier op uw ramen achterblijven. Om de aanslag te verwijderen kunt u het beste een vakman van Glasfiks International Glasrenovatie inschakelen. Zij werken met een ervaren en deskundig team dat uw ramen weer glashelder krijgt door het glas te polijsten. Op hun website kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen.

Wat is cementsluier?

Een verbouwing is iets wat u over het algemeen een geweldig resultaat oplevert. Voor uw ruiten kan rondvliegend cement of kalk wat vrijkomt echter voor grote problemen zorgen. Cementsluier ziet eruit als gegraveerde en matte of doffe strepen op de ramen. Meestal zitten de strepen op het oppervlak van het raam, maar vergis u niet, de strepen zijn namelijk erg lastig weg te krijgen. In de meeste gevallen heeft u grover geschut nodig om het raam weer aanslag- en krasvrij te krijgen. Het beste wat u kunt doen is een expert in te schakelen die uw glas kan polijsten. Dan wordt er een offerte en een plan van aanpak voor uw ramen gemaakt.

Aanslag op de buitenkant van het raam

De meeste huizen zijn van steen gemaakt en hier komt cement maar ook kalk bij kijken. Door regenval die in uw huis trekt, kan cementsluier aan de buitenkant van uw raam ontstaan. De regen zorgt er namelijk voor dat er cementpoeder en kalk loskomt, wat vervolgens over uw ramen naar beneden glijdt. Als dit opdroogt ontstaat er cementsluier. Het heeft bij deze soort aanslag geen zin om uw raam in het geheel te vervangen. Het probleem zal dan blijven ontstaan. Het beste wat u in dit geval kunt doen, is om de zoveel tijd een vakman inhuren om de ramen te polijsten en op die manier de cementsluier te verwijderen.

https://www.glasfiks.nl/