URL Koning
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze fietsenwinkel nabij Enschede heeft precies de fiets die u zoekt

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Loop dan eens Morsink Tweewielers binnen, dé fietsenwinkel in Goor, nabij Enschede en Hengelo. Zij hebben een grote collectie fietsen tegen aantrekkelijke prijzen. De showroom met twee verdiepingen heeft een grootte van wel 2500 vierkante meter. Hier vindt u naast fietsen ook een breed aanbod aan fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Naast het ruime assortiment met artikelen van hoge kwaliteit, profiteert u ook nog eens van de beste service. Niet alleen voor de aanschaf, maar ook na de aanschaf van uw tweewieler kunt u terecht bij deze fietsenwinkel nabij Enschede en Hengelo.

Een (elektrische) fiets leasen

Het is zeer waarschijnlijk dat u op minder dan vijftien kilometer van uw werk woont. Het is namelijk zo dat dit feit zo’n 40% van de Nederlanders betreft. Echter wordt de auto vaak nog verkozen boven de fiets, terwijl de fiets zoveel voordelen heeft. Het is gezonder, beter voor het milieu en soms zelfs sneller omdat u de drukte in de vorm van files vermijdt. Wilt u van deze voordelen profiteren maar geen hoge aanschafkosten betalen voor een (elektrische) fiets? Bij deze fietsenwinkel nabij Hengelo en Enschede maakt u gemakkelijk gebruik van een leasefiets. Deze wordt dan via uw werkgever betaald, zonder dat u als werknemer zorgen of onderhoudskosten heeft.

De winkel in Goor bezoeken

Bent u nieuwsgierig wat deze grote fietsenwinkel in regio Enschede en Hengelo u te bieden heeft? Loop dan zeker eens de winkel in Goor vrijblijvend binnen en ontdek waarom klanten zo tevreden zijn! Het vakkundige team, wat bestaat uit enthousiaste medewerkers, staat zes dagen per week voor u klaar en adviseert en informeert u naar behoren. Het is tevens mogelijk om vooraf uw bezoek contact op te nemen, mocht u vragen of opmerkingen hebben. Alle benodigde contactgegevens vindt u op de overzichtelijke website.