URL Koning
Image default
Hobby en vrije tijd

Jachtverhuur voor iedereen die Nederland wil ontdekken

Zou u ook wel eens het mooie Nederlandse landschap vanaf het water willen ontdekken? Want wat is er Hollandser dan ons prachtige land te ontdekken vanaf het water, waaraan ons land rijk is? Heeft u geen eigen boot? Dankzij het jachtverhuur van Delos Yachtcharter is dit nu voor iedereen mogelijk. U huurt een bootje en vaart over prachtige rivieren en plassen, waar u af en toe aanlegt om mooie steden en dorpen te bezoeken. Na een mooie dag op en langs het water geniet u terug op uw boot van een schitterende zonsondergang, die op het water altijd nog mooier lijkt. Dat klinkt goed toch? Het lijkt alleen weggelegd voor de rijken der aarde, maar dankzij Delos Yacht Charter is het voor veel meer mensen mogelijk. Deze jachtverhuurder verhuurt vanuit IJsselstein diverse mooie jachten, die u voor een dag, een weekend of een week kunt huren. Zo is het voor veel meer mensen mogelijk om het mooie Nederland vanaf het water te ontdekken.

Verschillende schitterende jachten te huur

Delos Yachtcharter heeft een ruim assortiment met verschillende jachten en schepen. Wilt u met uw partner een dagje gaan toeren, dan huurt u een klein jacht. Gaat u een paar dagen het water op, samen met een paar vrienden of wat familie, dan kunt u een wat groter jacht huren. Zo is er voor iedereen genoeg ruimte, en geniet iedereen optimaal van de tocht. U kunt kiezen uit diverse tochten over de Loosdrechtse Plassen, de plassen in Zuid-Holland of prachtige rivieren in de omgeving. Waar gaat uw ontdekkingstocht heen?

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u ook een paar dagen gaan varen door schitterende Hollandse landschappen? Bekijk dan welke mogelijkheden voor jachtverhuur er voor u zijn. De experts van Delos Yacht Charter adviseren u graag over welk jacht het best past bij uw gezelschap. Zo geniet u optimaal van uw tocht door de mooiste Nederlandse landschappen.