URL Koning
Image default
Verbouwen

Dit gevelrenovatiebedrijf zorgt ervoor dat uw pand er weer keurig uit komt te zien

Ontvangt u regelmatig belangrijke klanten op kantoor? Dan is het van beland dat de eerste indruk goed is. Zodra ze uw terrein oprijden en richting het pand lopen, wilt u natuurlijk een positieve indruk achterlaten. Daar draagt het gebouw dus zelfs al aan bij. Wanneer de gevel smoezelig is of slecht onderhouden, geeft u daar al direct een bepaalde indruk mee af. Zorg er dus voor dat uw pand er altijd netjes bijstaat en schakel een gevelrenovatiebedrijf is. Zo weet u zeker dat uw bedrijf er weer keurig netjes uit komt te zien!

Een specialist op het gebied van gevelrenovatie

Wanneer u in zee gaat met Reconex, bent u verzekerd van een goed staaltje werk. Dit professionele gevelrenovatiebedrijf heeft een uitgebreid netwerk en weet altijd wel een passend gevelrenovatiebedrijf voor u te vinden. Naast het vinden van een gevelrenovatiebedrijf, kunnen zij ook op zoek gaan naar een bedrijf voor het onderhoud van uw gevel en herstellen van schade aan uw gevel. Wanneer een vervallen gevel namelijk niet op tijd gerepareerd wordt, kan het u op den duur alleen maar meer gaan kosten! Maar wat kunnen ze precies voor u betekenen op het gebied van gevelrenovatie? De meest voorkomende werkzaamheden die bij het onderhoud, renoveren of herstellen van schade aan een gevel gedaan worden, zijn:

  • Het oplossen van scheuren in de gevel
  • Het vervangen van lood
  • Het vervangen van voegwerk van raamdorpels en kozijnen
  • Het uithakken van voegen
  • Vochtbestrijding, bepleistering, zoutbestrijding en het vervangen van waterslagen en lateien

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag dit gevelrenovatiebedrijf inschakelen en ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met hen op en ze vertellen u graag meer. Ook kijken ze graag met u mee naar het vinden van een passend bedrijf om de werkzaamheden die u heeft zo goed mogelijk uit te laten voeren. 

https://www.reconex.nl/