URL Koning
Image default
Wijn

Dit wijnhuis heeft alles voor een geslaagde wijnproeverij bij u thuis

Wilt u een bijzonder evenement voor uw vrienden organiseren bij u thuis? Dan is een wijnproeverij bij u thuis een origineel idee. Bij Wijnhuis Oktober in Breda bestelt u complete wijnpakketten waarmee u bij u thuis een wijnproeverij kunt organiseren. U ontvangt een ‘Thuisproefdoos’ met alle benodigdheden voor een wijnproeverij. De basis van de doos omvat zes flessen wijn, wijnbeschrijvingen, proeflijsten, een originele kurkentrekker van het Wijnhuis en uitgebreide informatie. Tevens ontvangt u een heerlijke fles Taylor’s LBV port. U kunt kiezen uit verschillende soorten wijnen in een thuisproefpakket. Zo heeft u keuze uit de Premium Streekproeverij, de Premium Landproeverij en de Landproeverij Plus. Alle drie heerlijke pakketten met een eigen prijsklasse en wijnen uit verschillende landstreken. U ziet al: met een Thuisproefdoos van Wijnhuis Oktober haalt u alles in huis om een geslaagde wijnproeverij bij u thuis te organiseren!

Sluit ook eens een wijnabonnement af

Als wijnliefhebber bent u bij Wijnhuis Oktober op de juiste plek. U haalt hier niet alleen fantastische wijnen voor een diner of een Thuisproefdoos voor een wijnproeverij bij u thuis, maar u kunt hier ook een wijnabonnement afsluiten. Met een wijnabonnement van dit Wijnhuis kunt u een keer per kwartaal verrassende wijnen thuis ontvangen. De medewerkers selecteren de wijnen voor u persoonlijk, waarbij zij rekening houden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tevens krijgt u uitgebreide informatie over de wijnen, zodat u weet wat u proeft. Dankzij een wijnabonnement van Wijnhuis Oktober ontdekt u telkens weer spannende, bijzondere wijnen. U wordt een échte wijnkenner!  

Bijzondere wijnen van uitstekende kwaliteit

Of u nu een wijnproeverij bij u thuis wilt organiseren of u wilt uzelf verwennen met heerlijke wijnen van een wijnabonnement: Wijnhuis Oktober is u graag van dienst vanuit hun prachtige wijnhuis in Breda. De wijnspecialisten hebben alle kennis in huis om u wijnen te bieden die passen bij uw smaak. Kom gerust eens langs in hun mooie wijnhuis en laat u adviseren. Voor een lekkere wijn is het immers altijd tijd!