URL Koning
Image default
Sport

Door een hometrainer te kopen kun je altijd trainen

Als je jouw conditie wilt verbeteren, is een hometrainer kopen een goed idee. Door te fietsen en te wandelen verbetert je uithoudingsvermogen namelijk aanzienlijk. Natuurlijk kun je ook buiten fietsen, maar met slecht weer kunnen maar weinig mensen daar de motivatie voor vinden. Op een hometrainer kun je altijd trainen en wel fijn in je eigen huis. Zeker voor minder mobiele mensen is dit ideaal. Ben je al een jaartje ouder of herstellende van een ziekte of operatie? Dan is een hometrainer echt een aanrader. Hierop kun je in jouw vertrouwde omgeving bewegen, zonder omstanders en verkeer. Dat is wel zo veilig en comfortabel.

Kies uit verschillende modellen en merken

Wanneer je een hometrainer online wilt kopen, is NRG Fitness BV een echte aanrader. Dit bedrijf importeert al sinds 1993 allerlei soorten fitnessapparatuur. Je kunt er terecht voor allerlei fitnessapparaten waaronder crosstrainers, roeitrainers en loopbanden. Ook hometrainers heeft dit bedrijf in allerlei soorten en maten. Wil je er een met een uitgebreid aanbod aan trainingsprogramma’s of heb je liever een simpel exemplaar? Wil je er een met bluetooth of hartslagfunctie? Het is allemaal mogelijk. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren en prijscategorieën. Uiteraard kun je ook kiezen uit diverse merken, zoals:

  • Inspire
  • BH Fitness
  • Endurance
  • Finnlo Fitness

Manuele en computergestuurde hometrainers

NRG Fitness BV levert zowel manuele als computergestuurde hometrainers, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Een manuele hometrainer heeft geen stroom nodig en heeft een handmatige rem. Hij heeft geen programma’s en je fietst dus echt in je eigen tempo. Als beginneling is dit een goede hometrainer om te kopen. Een computergestuurde hometrainer heeft wel stroom nodig. Tot deze categorie behoren EMS-hometrainers, die werken met een elektromagneet en weerstandsniveaus. Ook de Ergometers zijn computergestuurd. Deze hometrainers kunnen zichzelf uitdrukken in wattage, waardoor ze ideaal zijn voor kinesist, fysio en revalidatiedoeleinden.

https://www.nrgfitness.nl/