URL Koning
Image default
Entertainment

Op schoolreis naar het leukste park voor jong en oud

Een bestemming voor een schoolreis die voor elke klas leuk is? In BillyBird Park Hemelrijk vind je het. Zowel de laagste klassen als hoogste klassen kunnen hier hun energie en plezier kwijt. Er is genoeg om uit te kiezen en er wordt rekening gehouden met veiligheid en er is altijd voldoende toezicht. Voor de schoolreis van elke klas iets anders zoeken is niet nodig. BillyBird is leuk voor jong en oud. Wordt dit gezellige park de vaste bestemming van jouw school?

Kinderland, voor de jongsten

Kinderen uit de lagere klassen laat je liever niet alleen los in een groot park. Maar ze steeds meenemen naar verschillende delen en goed in de gaten moeten houden, is ook niet optimaal. In BillyBird is er Kinderland, een afgesloten deel met speciale attracties alleen voor jongere kinderen. Zo kun je ze gerust lekker hun gang laten gaan tijdens de schoolreis, zonder zorgen dat ze verdwaald raken of in botsing komen met oudere kinderen. Er is een betoverend speelcircus, een ballenfabriek vol vrolijk gekleurde ballen, een verkeerspeeltuin, kinderkermis en meer. Je kijkt toe hoe ze lekker bezig gaan met graven, springen en klauteren.

Van achtbaan tot klimberg voor de oudere kinderen

Als begeleider kun je goed inschatten of de klas op schoolreis zelfstandig in het hele park kan rondlopen. Hogere klassen kunnen op eigen houtje hun gang gaan, ook buiten Kinderland. In de rest van het park staat bij de attracties hoe oud of groot je moet zijn om erin te mogen. De oudere kinderen gaan zelf op weg naar wat ze leuk vinden om te doen. Voetballen bijvoorbeeld, of graven. Vanaf de vijftien meter hoge klimberg kiezen ze wat hun volgende attractie wordt. Eerst naar de binnenspeeltuin om zeerovers te zijn op de woeste zee en daarna een ritje in de achtbaan. Goud zoeken in de Oervallei en dan nóg een keer van de bootjesglijbaan naar beneden razen.

https://billybird.nl/hemelrijk/