URL Koning
Image default
Entertainment

Live voetbal kijken met IPTV

Wil je live voetbal kijken? Goed mogelijk dat je al eens hebt gehoord over IPTV abonnementen, we willen je eerst waarschuwen dat deze wel illegaal zijn. Maar mocht het zo zijn dat je je in het buitenland bevindt en gewoon live sport wilt kijken van bekende kanalen zoals Foxsports, Live, VOD en meer? Dan heb je naast een IPTV abonnement ook een IPTV ontvanger nodig. Deze kun je hier aanschaffen, deze IPTV boxen hebben een lage prijs van 99 euro en zijn uitstekende kwaliteit, volgens deze reviews.

Ga ervanuit dat dit de beste oplossing is om tv kanalen te ontvangen op hoge kwaliteit, het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. De IPTV box kun je namelijk aansluiten op je televisie, je kunt dan direct genieten van live sports, films en nog veel meer op hoge kwaliteit. Daarnaast kun je met de IPTV box ook android software installeren, je kunt zelfs games en nog veel meer downloaden direct via je IPTV box.

Wel is het belangrijk dat je bekijkt wat je wensen en eisen zijn voor het kijken TV via de IPTV kanalen, je moet namelijk rekening houden met de type ontvanger die je gaat gebruiken. Zo heb je Single tuner, Twin tuner en triple tuners. Keuze uit beeldkwaliteit, 1080p FULL HD en 4K ultra HD (dit is de laatste technologie).

Dan heb je nog de ontvanger types:

  • DVB-S
  • DVB-S2
  • DVB-C
  • DVB-T
  • DVB-T2
  • Hybride 
  • IPTV ontvangers

De meest bekende besturingssystemen zijn natuurlijk Android en Linux, toch raden wij je aan om een besturingssysteem van Android te kiezen voor je IPTV box, abonnement of apparaat. Deze heeft namelijk veel meer content die je live kunt streamen, bovendien is het makkelijk in gebruik. Zeker als je pas begint met IPTV.

Goed om te weten: Het is belangrijk dat je een goede internet verbinding hebt, anders kunnen de kanalen die je wilt bekijken erg “laggy” zijn. En kun je geen IPTV van hoog kwaliteit bekijken, bij twijfel kun je hier een speedtest doen.