URL Koning
Image default
Auto

Mercedes Sprinter voor personen en goederen

Bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Ben je op zoek naar een goede bus voor bedrijfswagen of wil je met een groot gezin op pad, dan is een Mercedes Sprinter een goede optie. Deze bus is in diverse uitvoeringen te koop zodat je er altijd wel eentje kunt vinden die naar je zin is.

Keuze uit vier modellen van de Mercedes Sprinter

Als je online kijkt naar de verschillende modellen van Mercedes vind je vier verschillende Sprinters. Dit zijn de Sprinter Gesloten Bestelwagen, de Tourer, de Chassiscabine met open laadbak en de Chassiscabine. Afhankelijk van wat voor doel je ermee hebt kies je de Sprinter die daar het beste bij past.

Mercedes Gesloten Bestelwagen

Als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen is een Sprinter Gesloten Bestelwagen een goede optie. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende lengtes in de carrosserie en drie verschillende dak hoogtes. De capaciteit van de laadruimte kan oplopen tot 17 m3 en er zijn verschillende uitvoeringen van het model mogelijk. De Sprinter wordt met standaard voorzieningen geleverd als instapmodel maar kan volledig naar jouw wens aangepast en uitgebreid worden.

Mercedes Tourer

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter om personen mee te vervoeren? Dan kies je het beste voor een Tourer. In tegenstelling tot de gesloten bus heeft deze bus ramen aan de zijkant en kunnen er banken en stoelen ingebouwd worden zodat er veel zitplaatsen gecreëerd worden. De Tourer is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengtes en twee dak hoogtes. Ook bij dit model zijn verschillende uitvoeringen mogelijk en kan de bus geheel naar wens ingericht worden zodat jij er het meeste profijt van hebt.

Standaard en opties

Welk model je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van alle moderne gemakken zodat je er prettig mee kunt rijden. Zitten bepaalde zaken er niet standaard op, informeer dan wat er mogelijk is om toe te laten voegen.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/