URL Koning
Image default
Auto

Ramen blinderen

Ik wil graag mijn ramen blinderen van de auto. Ik denk alleen dat ik dit helaas zelf niet kan omdat ik niet erg goed met mijn handen ben. Mijn vader sprak wel eens de woorden dat ik iemand ben die net zo handig is als twee mensen die niet handig zijn. Dat blijkt wel weer uit mijn poging om zelf mijn ramen te blinderen. Ik heb dus een bedrijf nodig dat mij daar bij kan helpen. Althans, een bedrijf nodig die het voor mij kan doen en het liefst tegen een erg scherpe prijs. Natuurlijk wil ik wel goede kwaliteit maar dan nog zoek ik de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb wel een paar bedrijven in mijn hoofd maar ik weet nog niet zeker welke ik moet kiezen. Welke het uiteindelijk is geworden lees je in dit blogje.

 

Googelen op ramen blinderen

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op ramen blinderen en ik denk dat ik nu zeker weet welk bedrijf ik moet gaan zoeken om mij ramen te laten doen. Ik denk dat ik namelijk ga kiezen voor Le Duc Detail & Styling. Zij bieden namelijk A-merk folie aan en dat tegen een erg mooie prijs. Ook zien de voorbeelden die zij op de site geven er erg mooi uit en ik hoop dat ze mijn auto ook zo mooi kunnen krijgen. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en ik kon meteen de volgende werkdag al langskomen!

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb mijn ramen laten blinderen bij Le Duc Detail & Styling en het resultaat is verbazingwekkend! Het folie zit er zo strak op, je ziet er helemaal niets van. Net of er getint glas in zit. Ik zeg dat hier vakwerk is geleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Wil jij ramen blinderen? Dan raad ik jou zeker Le Duc Detail & Styling aan.

 

Voor meer info :