URL Koning
Image default
Woningen

Een ruime keuze uit vloeren bij deze specialist in Eindhoven

Het bekleden van een nieuw huis begint bij de vloer. Het is een sfeerbepalend element en het is wel zo fijn dat het aansluit bij de rest van de ruimte. Het kan dan ook best lastig zijn om hierin een keuze te maken. Zeker wanneer u nog niet precies weet wat u wilt. Dan is het wel zo fijn dat er een specialist meekijkt. Zo’n specialist in vloeren vindt u bij Vinylwood in Eindhoven. Hier kiest u uit een uitgebreide selectie met de meest mooie vloeren en afwerkingen. Slagen doet u hier dan ook gegarandeerd.

Een ruime keuze uit hoge kwaliteit vloeren

Bij Vinylwood in Eindhoven vindt u vloeren en afwerkingen van de hoogste kwaliteit. Hier kiest u uit verschillende pvc-vloeren met een prachtige houten look of bijvoorbeeld vloeren die speciaal voor de badkamer gemaakt zijn. Iedere ruimte voorziet u met een vloer die het plaatje compleet maakt. De pvc-vloeren die u bij hen in het assortiment terugvindt zijn:

  • Vinyltegels
  • Vinylplanken
  • Visgraat vinylplanken

Match uw vloer met uw meubilair

Nadat de vloer ligt, is het natuurlijk wel zo fijn dat deze ook match met uw meubilair. Gaat u vloeren uitzoeken bij deze specialist in Eindhoven, dan bent u vlakbij het Meubelplein Ekkersrijt. Kijk hier op uw gemak rond en ontdek welke meubelen het geheel afmaken. Bent u er nog niet helemaal over uit welke kleur de vloer moet krijgen? Bij Vinylwood kunt u de kleur ook gewoon kiezen wanneer zij langskomen om de vloer op te meten. Een vloer moet er immers niet alleen in de showroom mooi uit zien, maar vooral in huis mooi kleuren bij uw muren en meubilair.

Zij leggen de vloer voor u op professionele wijze

Heeft u weleens zelf een vloer gelegd? Dat weet u als geen ander dat dit een ingewikkelde en tijdrovende klus is. Laat dit daarom over aan de specialisten van dit bedrijf. Zij leggen uw nieuwe vloer gewoon bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!  

https://www.vinylwood.nl/