URL Koning
Image default
Woningen

Bescherm uw bedrijfspand met 3 dubbelglas

Met 3 dubbelglas beschermt u uw werkomgeving tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Door uw ruiten te vervangen met dit type dubbelglas, weet u zeker dat uw bedrijfspand optimaal geïsoleerd is. Een goede isolatie heeft veel voordelen, voor zowel het behoud van uw panden als voor uw portemonnee. Als u kiest voor 3 dubbelglas, dan zijn deze voorzien van 2 buitenste enkele, glazen wanden, met daartussenin een luchtspouw die is opgevuld met stilstaande en droge lucht. U vertrouwt erop dat kou of harde wind hier met geen mogelijkheid meer doorheen komt. Door een strakke afwerking met een luchtdichte aansluiting tot de muur of kozijn, is alles luchtdicht en vorstvast afgesloten. Een dunne coating en isolerend gas zorgen voor een perfect effect.

Lagere energiekosten door isolatie

Zodra u nieuwe ruiten met 3 dubbelglas heeft geïnstalleerd, bent u optimaal beschermd. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren staat geheel tot uw beschikking en heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van specifiek dit type dubbelglas en garandeert optimale resultaten. U merkt al snel dat u aanzienlijk minder hoeft te stoken om warmte in uw pand te behouden gedurende koude wintermaanden. Er komt geen kou naar binnen en warmte gaat evenmin via de ramen of deuren verloren. Alle warmte blijft aangenaam vast in uw woning, waardoor u een aanzienlijke daling van stookkosten bemerkt.

Geniet van de positieve eigenschappen van dit type glas

Naast warmtebesparing ervaart u evenmin condensvorming, waardoor uw ramen altijd schoon en doorzichtig blijven. Ook heeft u minder hinder van geluidsoverlast, aangezien het 3 dubbelglas als een barrière voor geluiden van buiten dient. Bovendien werkt het glas inbraakwerend, aangezien er meer geluid optreedt als een inbreker dit glas probeert te forceren. Veel positieve eigenschappen die dit type glas zeker de moeite waard maken en het tot een betrouwbare investering maken. Uw expert voorziet u graag van de benodigde informatie, waarna een installatie snel geregeld is. Ontdek daarom wat Pladeko Ramen en Deuren voor u kan betekenen en neem contact met hen op.

https://pladeko.nl/