URL Koning
Image default
Mode en Kleding

Bestel producten van Eight & Bob en diverse andere topmerken online

Ben je op zoek naar een webshop waar je producten van exclusieve topmerken kunt bestellen? Bezoek dan eens de website van White en laat je verrassen door het ruime aanbod aan herenkleding en diverse accessoires. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, parfum of schoenen; bij White vind je gegarandeerd wat je zoekt. Zo hebben ze onder andere diverse producten van het merk Eight & Bob. Dit exclusieve merk staat bekend om de unieke geuren die ze produceren, zowel voor de parfums als voor shower gel, aftershave en deodorant.

Een exclusief product dat slechts beperkt op voorraad is

Als je een product bestelt van Eight & Bob, ben je altijd verzekerd van een exclusief product. De parfums van dit merk worden namelijk maar in beperkte aantallen vervaardigd en verkocht. Dit komt onder andere doordat het hoofdingrediënt, de ‘Andrea’ takjes, heel schaars te vinden is. Deze takjes vind je maar in een beperkt gebied en op een hoge hoogte. Bovendien kunnen ze alleen in december en januari geplukt worden en haalt slechts 7% van deze takjes de selectieprocedure. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de parfums van Eight & Bob maar beperkt verkrijgbaar zijn. Wil je een van deze parfums of andere producten van dit merk graag bestellen voor jezelf of als cadeau? Dan vind je die onder andere in de webshop van White.

Bezoek de winkel en vraag advies

White heeft naast een webshop ook een fysieke winkel in Den Haag. Zowel online als in de winkel vind je diverse exclusieve merken en kun je advies vragen aan het aanwezige personeel. Wil je bijvoorbeeld unieke producten van Eight & Bob kopen, maar twijfel je nog tussen verschillende parfums? Dan helpen ze je graag verder. Ook kun je natuurlijk telefonisch contact opnemen met White als je bijvoorbeeld nog vragen hebt.

https://www.whiteonline.nl/