URL Koning
Image default
Mode en Kleding

Welke bh past bij mij?

Welke bh past bij mij?

Zoveel vrouwen zoveel verschillende smaken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kleding, maar uiteraard ook voor alle andere zaken zoals schoenen, sieraden en uiteraard lingerie. Vooral laatstgenoemde wil nog wel eens leiden tot de nodige discussie, aangezien iedere vrouw natuurlijk een andere cupmaat en ook lichaamsbouw heeft, is de kans vrij klein dat een bh van bijvoorbeeld je beste vriendin je goed past. Toch zijn er wel een paar eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat jij een bh vindt die goed bij je past. Door een paar stappen te doorlopen, vind jij voordat je het weet een bh die niet alleen lekker zit, maar ook de juiste ondersteuning biedt, waardoor hij ontzettend comfortabel zit.

Begin bij het kiezen van de juiste pasvorm

De maat van een bh is uiteraard belangrijk in je uiteindelijke keuze, maar wat dacht je van de pasvorm van je BH. Je kunt namelijk wel de juiste maat hebben gevonden, maar hier heb je natuurlijk, wanneer je de juiste pasvorm niet hebt helemaal niets aan. Je kunt dus beter bepalen of je kiest voor bijvoorbeeld een rosa faia bh of een push up bh, alvorens je gaat kijken naar de juiste maat. Net als bij schoenen, kan het ook bij een BH per merk verschillen hoe een bepaalde maat valt. Uiteraard zijn er bepaalde uitzondering, zoals bijvoorbeeld bij een prothese bh of zwangerschaps bh. Hier gaat het er vooral om hoeveel ruimte de cups hebben om goed en comfortabel te kunnen blijven zitten.

De uiteindelijke maatkeuze 

Na het bepalen van de pasvorm, is het tijd voor de juiste maat. Omdat het per pasvorm kan verschillen welke maat je nodig hebt, is het daarom dus ook lastig te zeggen welke cupmaat je nu daadwerkelijk hebt. Een padded bh valt immers totaal anders, dan wanneer je kiest voor een sport bh. Let er dus altijd op, dat wanneer je op zoek gaat naar een andere BH, je rekening houdt met de combinatie van pasvorm en maat. Zo weet je zeker dat je een bh vindt die bij jou past. Blijkt nu toch, dat de combinatie van een bepaalde pasvorm samen met je maat niet helemaal mooi tot z’n recht komt, dan kan het natuurlijk ook gewoon zo zijn dat een bepaalde pasvorm niet geschikt is voor de bouw van jouw lichaam. Zo kan het zijn dat een normale sport bh niet goed zit, maar een push up sport bh wel. Dat is absoluut niet iets om je voor te schamen of je druk over te maken, want het is logisch dat niet iedere BH je past.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe duurzaam zijn Kipling tassen?

Deze damesbroek met elastiek is niet alleen comfortabel, maar ook zeer stijlvol

Voor elke gelegenheid een goede tas