URL Koning
Image default
Entertainment

Serveer je hapjes en drankjes op duurzaam wegwerpservies

Bij het organiseren van een feestje kunnen ook lekkere hapjes en drankjes niet ontbreken. Dit heeft alleen wel tot gevolg dat je veel borden, glazen en bestek moet gebruiken en dus ook veel afwas hebt. Daarom is wegwerpservies een goede optie. Dit is makkelijk te gebruiken en kun je aan het einde van de dag gewoon weggooien. Vind je het niet fijn om plastic te gebruiken? Bekijk dan eens het aanbod van Daily Style. In hun webshop vind je duurzaam wegwerpservies. Dit is gemaakt van karton, bamboe en hout en is een goed alternatief voor plastic wegwerpservies.

Alle benodigdheden voor een feestje

Het duurzaam wegwerpservies van Daily Style is verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo hebben ze bordjes, snackbakjes, lepels, vorken en messen. Ze bieden alles aan wat je nodig hebt voor een feestje! Al het servies ziet er ook nog eens heel leuk uit. Zo kun je kiezen uit diverse patronen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor opvallende gouden of zilveren bordjes of voor lepels met een leuk patroon. Zoek je naast wegwerpservies nog naar andere feestartikelen? Ook dan vind je bij Daily Style gegarandeerd wat je zoekt. Wil je bijvoorbeeld lekkere cupcakes bakken voor een kinderfeestje of babyshower? Bekijk dan het aanbod aan cupcake vormpjes. De cupcake vormpjes zijn ook in verschillende stijlen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor blauw of roze voor een babyshower of voor vrolijke stippen voor een feestje. Wat de feestelijke gelegenheid ook is, in deze webshop vind je de benodigdheden!

Plaats je bestelling eenvoudig online

Heb je interesse in duurzaam wegwerpservies of leuke cupcake vormpjes? Plaats dan vandaag nog je bestelling op de website van Daily Style. Binnen twee tot drie dagen heb je jouw bestelling in huis en bij een besteding vanaf € 75,- is de verzending gratis. Bekijk het unieke aanbod direct online of neem bij vragen contact op met deze webshop. Zij helpen je graag verder!