URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Een klassiek interieur van dé speciaalzaak

Heeft u altijd al gedroomd van een klassiek interieur met prachtige klassieke meubels? Bekijk dan eens het aanbod van Star Stijlmeubelen. Deze meubelwinkel in Den Haag is gespecialiseerd in klassieke meubels. Al sinds 1895 zijn zij een familiebedrijf dat veel passie heeft voor alles wat met interieur te maken heeft. Ze hebben sinds die tijd al veel kennis en ervaring opgedaan wat resulteert in een unieke en vernieuwende collectie met de meest bijzondere meubelstukken. Al deze meubels zijn te bewonderen in hun showroom van wel 3000 vierkante.

Meubels van de beste kwaliteit in diverse kleuren en stijlen

Alles voor een klassiek interieur vindt u bij Star Stijlmeubelen. U kunt uw hele huis opnieuw inrichten met hun klassieke meubels. Zo heeft u onder andere de keuze uit salontafels, tv-kasten, dressoirs, eetkamertafels- en stoelen, vitrinekasten en banken. De meubels zijn over het algemeen gemaakt van kersenhout, eikenhout, notenhout en kersenrood. Deze kleuren en materialen zijn kenmerkend voor een klassiek interieur en geven uw woonkamer, keuken of slaapkamer een antieke look. De klassieke meubels zijn van uitstekende kwaliteit, dat garanderen ze u. Daarnaast worden ze aangeboden tegen een voordelige prijs. U profiteert daarom van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Weet u niet goed welke meubels in uw huis passen? Ga dan naar hun showroom en vraag advies aan hun medewerkers. Door hun jarenlange ervaring weten zij goed wat bij elkaar past en kunnen ze u deskundig advies geven.

Uw klassieke meubels gratis thuisbezorgd

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten welke klassieke meubels deze specialist allemaal aanbiedt? Bekijk dan hun aanbod eenvoudig online of ga gezellig langs in hun showroom. Wanneer u de perfecte meubels voor uw klassiek interieur heeft gevonden, worden deze bij u thuisbezorgd. Door heel Nederland en zelfs in België wordt dit gratis, en met eigen vervoer, gedaan. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan telefonisch contact op met Star Stijlmeubelen.