URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Een lichtplan ontwikkelen voor een nieuwbouwwoning

Wij hadden een nieuw lichtplan nodig voor onze nieuwbouwwoning. In het begin hadden we al een lichtplan laten maken door een bepaald bedrijf die hierin een expert zou moeten zijn. Maar toen we deze aan de bouwers van het gebouw gaven, zeiden ze dat deze officieel niet geldig is in verband met een bepaald keurmerk. Wij baalde als een trekker en hebben meteen ons geld terug gevraagd aan deze ‘expert’ en gelukkig hebben we die ook gekregen. Maar nu hadden we maar een aantal weken om een gloednieuw lichtplan in elkaar te laten knutselen.

Een goed kwaliteit lichtplan creëren voor onze nieuwbouwwoning

Nu moest ik dus snel een goed bedrijf vinden die een lichtplan voor mij kon maken voor mijn nieuwbouwwoning. Omdat ik zoveel haast erachter had zitten, konden sommige bedrijven mij helaas niet verder helpen. Hun agenda’s zaten al helemaal vol met andere afspraken en ik kon daar helaas niet tussen worden gezet. Na een tijdje zoeken was er eindelijk een bedrijf dat mij wel verder kon helpen en dat was het bedrijf van Lichtkunde. Ik kon de volgende dag daar al terecht en ze gingen meteen voor mij aan de slag om deze bende van de andere partij op te lossen.

Goede details

Na ongeveer een dag wachten werd ik gebeld door de medewerkers van Lichtkunde of ik langs wilde komen om een akkoord te geven voor het lichtplan. Dit was geen enkel probleem en ze waren erg snel klaar ermee. Ik kwam daar aan en zag meteen het lichtplan voor mij liggen. Het was precies zoals de vorige alleen met meer details erin verwerkt en dat was erg fijn. Ook vroeg ik specifiek om het keurmerk en die zat er ook bij. Ik was erg opgelucht toen ik het lichtplan van Lichtkunde aan de bouwers gaf en ze zeiden dat deze goed was en op tijd. Nu gaat weer alles volgens de planning.

Lichtkunde

Heeft u ook binnenkort een goed lichtplan nodig die expert voor u kunnen maken? Bekijk dan eens de website van Lichtkunde voor meer informatie.