Heeft u vrienden uitgenodigd voor een gezellig diner? Of organiseert u een zomerse of winterse barbecue in uw tuin? Verras uw gezelschap eens met een sappige en biefstuk. Als u écht voor topkwaliteit wilt gaan, bestelt u uw biefstuk bij Beef & Steak. Dit bedrijf is expert op het gebied van heerlijk vlees. De vleesspecialisten weten precies welke behandeling, rijping en koelprocessen toegepast moeten worden om uw biefstuk zo mals mogelijk te krijgen. U kunt daarbij kiezen uit biefstuk van het kalf, hert, bizon of de Wagyu rund. Heeft u een speciaal gerecht in gedachten? Deze specialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de sterren van de hemel kookt en een prachtmaaltijd op tafel zet. Probeer eens een smakelijke bavetteDe biefstuk mag bekend zijn, maar heeft u wel eens van bavette gehoord? Dit stukje vlees wordt ook wel de vanglap of vinkelap genoemd. De bavette komt van de flank van het rund. Het is een mager stuk rundvlees dat heerlijk mals is. Dit vlees is zelfs zó mals, dat het soms wel eens rauw gegeten wordt! Als dit te spannend voor u is, dan kunt u er natuurlijk ook heerlijk mee bakken. Bij Beef & Steak heeft u de keuze uit verschillende soorten bavettes, namelijk:
De vleesspecialisten van dit bedrijf adviseren u graag over een passend stukje bavette bij uw gerecht. Deze slager heeft altijd voldoende voorraad, dus u kunt porties bestellen naar wens. Zowel voor grote als kleine diners is dit malse stukje vlees de ster op uw bord. Plaats nu uw bestellingWacht niet langer en bestel nu een heerlijke biefstuk of bavette bij deze online slager. Als u deze vandaag bestelt, heeft u het vlees morgen in huis. U kunt gerust contact opnemen indien u vragen heeft. De contactgegevens vindt u op de website. Wist u dat u daar ook heerlijke recepten kunt vinden? Bekijk de website snel! |