URL Koning
Image default
Eten en drinken

Waar koop je de allerlekkerste filet americain?

Wist je dat er een producent is van filet americain die met kop en schouders boven alle andere producenten uitsteekt? Een filet americain die qua smaak niet te evenaren is? We hebben het hier over het merk Ladessa. Dit merk produceert filet americain en variaties hierop en gebruikt daarvoor unieke kruiden- en specerijenmixen. Gecombineerd met het 100% Nederlandse kwaliteitsrundvlees dat ze hiervoor gebruiken, ontstaat er een smeuïge en smaakvolle spread die heerlijk is op brood, toastjes of in combinatie met groenten zoals komkommer. Niet voor niets is deze filet americain al meerdere malen de absolute winnaar bij blinde smaaktests geworden. Het smeersel bevat een unieke smaak en is daardoor in menig koelkast niet meer weg te denken.

Filet americain is ook heerlijk bij de borrel

Komen er mensen bij je over de vloer om te borrelen? Dan wil je vanzelfsprekend ook een lekker borrelplankje maken, waar jouw gasten heerlijk van kunnen eten. Voor de echte liefhebbers van filet americain zijn er genoeg mogelijkheden, hoewel je dat misschien niet direct zult verwachten. Maar wist je dat filet americain bijvoorbeeld heerlijk is in combinatie met komkommer? Maak kleine komkommerschuitjes en smeer hier wat filet americain in. Ook is het smeersel heerlijk in wraps of op toastjes. En wat dacht je ervan om filet americain te gebruiken om een eitje mee te vullen? Kortom; er zijn genoeg mogelijkheden. Bezoek de website van Ladessa voor meer recepten en inspiratie.

In welke winkels moet je zijn voor deze filet americain?

Dan nu de vraag waar iedereen op wachtte: waar koop je de allerlekkerste filet americain? Het antwoord? De filet americain van Ladessa wordt in vele supermarkten verkocht. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat ze de filet americain van dit merk in jouw supermarkt verkopen, kun je het beste een bezoek brengen aan de website van Ladessa. Hier is namelijk een handig te gebruiken store locator in gebouwd, waarmee je eenvoudig kunt ontdekken welke supermarkten bij jou in de buurt de producten van Ladessa verkopen. Waar wacht je nog op?

https://ladessa.nl/