URL Koning
Image default
Beauty en verzorging

Een verrassend mooie collectie trouwringen

Aparte trouwringen die je nergens anders ziet. Of een klassieke, subtiele ring zonder poespas. Je vindt ze bij Bijzondere Trouwringen. Heel speciaal zijn vierkante trouwringen in geelgoud. Ondanks de hippe, rechte hoeken draagt de ring heerlijk. De binnenkant is namelijk voorzien van een zogenoemde comfort fit afwerking.

Een andere eyecatcher is de Cascata: een roodgouden ring met 8 briljanten. Deze trouwring heeft golvende banen die een beetje doen denken aan zacht stromend water. De briljanten zijn tussen deze lijnen geplaatst. Ze schitteren prachtig in contrast met het roodgoud. De Cascata is er ook in bicolor varianten. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor banen van witgoud afgewisseld met banen in roodgoud.

Nu kan het ook zo zijn dat je een heel eigen ontwerp in gedachten of zelfs al op papier hebt. Edelsmid Hildardjan van Bijzondere Trouwringen is daar oprecht nieuwsgierig naar. Bij deze ben je dan ook uitgenodigd langs te komen in de edel smederij in Veenhuizen.

Platina ring, uniek design

Platina trouwringen zijn de afgelopen decennia steeds populairder geworden. Platina is dan ook het witste en meest duurzame edelmetaal dat er bestaat. Het is oersterk. Je zult merken dat er op deze ringen geen / nauwelijks krasjes ontstaan. Voor een extra accent kan de edelsmid een of meerdere diamanten of briljanten op de damesring plaatsen. Op de site zie je hier een paar voorbeelden van. Platina ringen zijn niet goedkoop en daar zijn een aantal redenen voor:

· platina heeft een hoog soortelijk gewicht, het is een zwaar materiaal;

· de huidige marktprijs van zuiver platina ligt hoog;

· platina is hard en daardoor niet zo makkelijk te bewerken; er zijn heel wat uurtjes in de edel smederij voor nodig om deze ringen te maken.

Je kunt ook kiezen voor een trouwring van palladium. Dit edelmetaal is ook zilverwit van kleur en is verwant aan platina. Het is echter veel lichter in gewicht en daardoor goedkoper. Er zijn glanzende, gepolijste modellen en fijn gematteerde ringen. Ook palladium ringen kunnen worden voorzien van een briljant of diamant.

Voor meer info : https://www.bijzonderetrouwringen.nl