URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn dat bij uw inrichting past

Als u “vliegengordijn” of “insectengordijn” heeft gezocht, dan heeft u er vast genoeg van: vliegen en muggen in huis. Is het hartje zomer, dan is het fijn om de deuren eens open te gooien. Het gevolg daarvan is echter wel dat uw huis binnen de kortste keren vol met vervelende vliegende insecten zit. Een vliegengordijn van Torresol is een oplossing, als u geen zin meer heeft om met een vliegenmepper door het huis te gaan. En ze zien er ook nog eens prachtig uit. Wat let u nog? Hier vindt u meer informatie over deze insectengordijnen.

Een vliegengordijn voorkomt overlast

De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat vliegen bij u in huis niet voor overlast zorgen, is om te voorkomen dat ze binnen komen. Met een hoogwaardig insectengordijn is dat eenvoudig te regelen. U hoeft het slechts op te hangen, en het probleem is eigenlijk opgelost. Dat is een stuk beter dan spuiten met gif, of slaan met de vliegenmepper.

Een leuke print of vrolijk patroon

Het vliegengordijn van Torresol is erop gemaakt om de zomer lang op te hangen. Er wordt dan ook veel aandacht besteedt aan het materiaal en aan de bedrukking. Met een van de leuke zomerse prints heeft u een insectengordijn in huis met een geweldige uitstraling. U bestelt rechtstreeks bij de fabriek, wat betekent dat uw gordijn razendsnel op maat gemaakt wordt en u direct kan worden toegestuurd. Met meer dan 25 jaar ervaring hoeft u er ook niet aan te twijfelen dat u een topproduct in huis haalt.

Kies voor het milieu, spuit geen gif

Gif spuiten tegen vliegende beesten in huis – er zijn nog steeds mensen die dat doen. Niet alleen is het duur, slecht voor het milieu, en slecht voor uw eigen gezondheid: het is ook niet heel efficiënt. Hangt u een gordijntje op, dan bent u meteen van alle vliegen en muggen in huis af.

Gerelateerde artikelen

Tuinaanleg bij uw thuis in Rotterdam of omstreken

Koop een spotbox bij deze specialist

Ontdek de mooiste gietvloeren bij dit bedrijf in regio Breda