URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Zelf een tafel samenstellen voor jouw woon- of eetkamer

Overweeg jij ook om een nieuwe tafel voor jouw woon- of eetkamer aan te schaffen? Is het dan geen geweldig idee om deze helemaal zo samen te kunnen stellen zoals je zelf wilt? De industriële look is bijvoorbeeld recentelijk binnen de interieurstyling heel populair geworden. Deze stijl kenmerkt zich door donkere, rechthoekige materialen zoals rvs en staal, in combinatie met uiteenlopende houtsoorten voor een prachtig kleurencontrast. Concept Table biedt jou de mogelijkheid om jouw eigen tafel samen te stellen met de materialen die jij mooi vindt. Zo eindig je na het samenstellen altijd met een unieke tafel die precies bij jouw interieur en stijl past.

Uit welke materialen kun je kiezen?

Concept Table biedt jou de keuze uit meerdere duurzame kwaliteitsmaterialen voor het samenstellen van je nieuwe tafel. Voor het onderstel kun je kiezen uit drie verschillende materialen:

  • Roestvrij staal, geslepen volgens de K320-richtlijnen om een matte of mat geborstelde uitstraling te verkrijgen. Dit is de meest gangbare afwerking voor rvs.
  • Zwart industrieel staal, behandeld met een harde wax tegen roestvorming. De werknemers van Concept Table zoeken het staal uit op kleur en zorgen voor de lasconstructie.
  • Massief eikenhout, als karaktervol natuurproduct. Geen enkele tafel van eikenhout ziet er hetzelfde uit. Kies voor duurzaam verkregen en zorgvuldig gedroogd eikenhout en je krijgt altijd een unieke, in het oog springende tafel.

Een stappenplan voor het verkrijgen van de perfecte tafel voor woon- of eetkamer

Het samenstellen van je eigen tafel wordt bij Concept Table in drie stappen opgedeeld. Eerst kies je de vorm van je tafelblad: rechthoekig, rond of vierkant. Ten tweede kies je het materiaal dat gebruikt moet worden voor het onderstel: eikenhout, roestvrij staal of zwart staal. Ten slotte kun je een selectie maken uit de producten die speciaal op jouw wensen gefilterd zijn middels het stappenplan. Als je er niet uit komt of je nog verdere vragen hebt, neem dan contact op met de specialisten van Concept Table. Je kan hen e-mailen of bellen via de contactinformatie op hun website.

https://www.concepttable.nl/