URL Koning
Image default
Auto

Goedkoop Autobedrijf Schalkwijk

Sinds kort heb ik een eigen autootje en zoek ik autobedrijf Schalkwijk en vond ik autobedrijf Van Alfen. Er zijn namelijk een aantal dingen waar ik naar zou willen laten kijken door een goedkope autogarage. Waar ik naar wil laten kijken zijn de banden, wieldoppen, motor, interieur en de remmen. Ik wil mijn auto niet alleen na laten kijken maar zeer zeker ook een opknapbeurt geven. Ik zocht dus wat via Google naar Autobedrijf Schalkwijk en kwam ik snel bij Autobedrijf Van Alfen terecht.In deze blog vertel ik mijn ervaringen met de autogarage.

Over Autobedrijf Schalkwijk

Via Google kwam ik bij autobedrijf Schalkwijk terecht. Dit is een garage dat aangesloten is bij AD Autobedrijf. De website zag er goed uit en het geen wat ik kon lezen op de website was veel belovend. Aangezien een maatje van mij ook al jaren naar Autobedrijf Schalkwijk gaat besloot ik hem eens een berichtje te sturen. Met daarin de vraag wat zijn ervaringen met het autobedrijf zijn en of hij de garage zou aanbevelen. Een paar minuten later ontving ik een berichtje van hem terug. Met daarin dat hij autobedrijf Schalkwijk zeker zou aanbevelen. Hij vertelde dat het werk dat zij leveren van goede kwaliteit is en een goede prijs kwaliteit verhouding kent. Dit sprak mij erg aan dus besloot ik Autobedrijf Van Alfen te bellen. Ik maakte een afspraak om eens een rondje om de auto te laten lopen en te kijken wat er sowieso aangepast moet worden. Ik maakte een afspraak voor vrijdag 13:30 en legde de telefoon weg.

Nu 4 weken later, heb ik nieuwe velgen en een set nieuwe speakers in mijn auto zitten. Ook zijn de banden veravngen. De kwaliteit is super en tegen een lage prijs! Zoek jij ook een autogarage bij jou in de buurt? Kijk eens op vanalfen.adautobedrijf.nl. Want het is zeker een aanrader!

Voor meer info :