URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Ik probeerde het verstopte riool zelf op te lossen met een ontstoppingsveer

Het was woensdagavond toen ik erachter kwam dat de gootsteen in de keuken helemaal vol liep met water. Het was me al snel duidelijk. Ik had te maken met een verstopte afvoer. Onwetend wat te doen ging ik zelf aan de slag. Ik probeerde het verstopte riool zelf op te lossen met een ontstoppingsveer. Uit de garage toverde ik een ontstoppingsveer tevoorschijn die daar al lang had gelegen. Nu kwam de veer eindelijk van pas. Voorzichtig ging ik met de veer in de afvoer en ik voelde al snel weerstand van de verstopping. Ik duwde hard door waardoor ik dacht dat de verstopping was verholpen. Een uur later bleek ik niet de verstopping te hebben geraakt, maar een bocht in de leiding. Doordat ik hard hard doorgeduwd had ik een klein gat in de riolering gemaakt, wat nu aan het lekken was. Op internet stuitte ik op Ontstoppingsbedrijf Enschede. De klantbeoordelingen waren duidelijk: www.ontstoppingsbedrijf-enschede.nl is de beste ontstoppingsdienst uit de regio. Na enkele seconden had ik een specialist aan de lijn die me vertelde rustig te blijven. Aan de hand van een paar vragen was het al snel duidelijk dat het om een spoedgeval ging. De specialist zou binnen een uur op de stoep staan.

Ontstoppingsbedrijf-enschede.nl is de beste ontstoppingsdienst uit de regio

De specialist stond inderdaad binnen een uur op de stoep. Hij begon met een korte inspectie waarna hij vertelde hoe hij te werk zou gaan. Na mijn goedkeuring kon de specialist aan de slag. Binnen een mum van tijd was de verstopping verholpen en liet hij me met een gerust hart achter. www.ontstoppingsbedrijf-enschede.nl is de beste ontstoppingsdienst uit de regio. Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede en ervaar het zelf.

Kostenindicatie

Telefonisch kreeg ik een kostenindicatie. Dit is een ruwe schatting die achteraf hoger of lager uit kan vallen. Houdt er rekening mee dat je in sommige gevallen meer zou moeten betalen. Wanneer de kosten uiteindelijk lager uitvallen hoeft u natuurlijk minder te betalen! Ontstoppingsbedrijf-enschede.nl is de beste ontstoppingsdienst uit de regio. Ik zou de dienst zeker aanbevelen.

 

Voor meer info :