URL Koning
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Tegenwoordig dient een iPhone 6 hoesje niet alleen meer ter bescherming van de iPhone, maar ook ter bescherming van de mens.

Bizar verhaal over mijn iphone 6 hoesje

Onlangs zag ik een bizar verhaal voorbij komen op Facebook, een man was namelijk gered door zijn iPhone 6 hoesje. Nu begrijp ik ook wel dat de betrouwbaarheid van de verhalen op Facebook niet erg hoog is, toch vond ik het wel de moeite waard om te vermelden. Een man in Amerika was namelijk neergeschoten vanwege financiële problemen, maar het hoesje van zijn iPhone heeft voorkomen dat een kogel zijn hard doorboorde. Het blijkt dat de man een metalen hoesje had voor zijn iPhone, dat uiteindelijk voorkwam dat het leven van de man werd ontnomen.

Schadevrij

Of het verhaal nou wel waargebeurd is durf ik niet te zeggen, maar ik keek wel op van het nieuws dat er een man gered was door zijn iPhone 6 hoesje. Als er hoesjes zijn die kogels tegen houden, dan zullen ze vast ook wel tegen wat stootjes kunnen. Voor mij als intensief smartphone gebruiker is dat in ieder geval positief nieuws. Normaliter blijven mijn smartphones namelijk niet zo lang schadevrij, ondanks dat ik er een hoesje omheen had. Dat zie ik tevens ook veel bij de mensen in mijn omgeving, er zijn niet al te veel smartphones die nog schadevrij zijn.

Metaal

Misschien is het voor mij dan toch een goed idee om de volgende keer een metalen iPhone 6 hoesje te kopen. Dan heb ik niet alleen meer zekerheid over mijn leven, ook mijn iPhone houdt het dan waarschijnlijk langer vol. Toch denk ik niet dat een metalen hoesje het gebruikersgemak van een smartphone verhoogt. Ik ga er vanuit dat een metalen hoesje vrij zwaar is en het lijkt mij ook vrij koud om constant metaal in de hand te hebben. Toch is wel gebleken dat hoesje dus ook nog hele andere functies kunnen hebben, naast het beschermen van de telefoon.

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes