URL Koning
Image default
Dienstverlening

Hoe onderhoud je een pak

Een mooi pak is niet alleen een statussymbool, een maatpak is ook essentieel om goed voor de dag te komen in de zakelijke wereld. Het straalt finesse en kracht uit en laat je slimme kant zien. Een pak is iets wat je niet zo maar aanschaft vanwege de hoge prijs en vereist daarom natuurlijk ook het beste onderhoud. In dit artikel kan je een aantal tips voor het onderhouden van een maatpak terug lezen, zodat je weer strak en fris in de kleren zit.

Het is belangrijk om na het dragen van jouw pak deze even af te borstelen. Niet met een te ruwe borstel borstelen want de stof mag uiteraard niet beschadigen.Je gaat je auto ook niet met een staalborstel boenen, dan krijg je ook krassen in de lak. Als je jouw pak terughangt in de kast zorg dan dat je pak voldoende ruimte krijgt. Hang hem ook op aan een kleerhanger zodat het pak niet gaat kreuken. Mocht je nou wel een kreuk of vouw in je pak hebben, dan is het altijd aan te raden om het pak naar een goede stomerij te brengen.

Verder is het zo dat stomerijen vaak erg vervuilend zijn. Niet in de zin dat ze jouw pak vies maken maar ze bestoken het met zoveel chemicaliën dat het een regelrechte ramp voor het milieu vormt. Een stomerij Den Haag heeft de oplossing. Zij werken volgens het Green earth principe. Het is dus een volledig duurzaam concept met de garantie dat het pak altijd schoon is als je het terug krijgt. Het kiezen van een stomerij dient niet te gebeuren op basis van prijs maar op basis van vertrouwen. Het gaat ten slotte wel om kwetsbare goederen, bekijk het maar zo, je kinderen zet je toch ook niet op de eerste beste school die je tegenkomt?

Voor meer info : http://www.stomerijpanda.nl/nl/