URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een bijzondere design hanglamp van hout

Bent u op zoek naar een bijzondere hanglamp van hout? Kies dan voor een lamp van De Lingehof. Dit is een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking in de houtwerkplaats elke dag met veel plezier aan het werk zijn. Zij maken voor u onder andere lampen, maar ook kinderstoelen en originele klokken. Fleur uw interieur op met deze mooie artikelen. De hanglampen die ze verkopen via de webshop van deze zorgboerderij zijn handgemaakt in de houtwerkplaats. De maten van een hanglamp van hout verschillen van dertig centimeter doorsnede tot honderdtwintig centimeter.

Een werkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking

In de houtwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking werken ongeveer twintig mensen dagelijks aan houten producten. Dit doen ze met veel zorg, maar vooral met veel plezier. Door echt iets te maken dat wordt verkocht, hebben ze het idee dat het werk wat ze doen van belang is. Het geeft dan ook veel meer voldoening dan het vouwen van doosjes, of ander ‘simpel’ werk. Op deze manier dragen ze echt iets bij aan de maatschappij, omdat ze producten maken die ook daadwerkelijk bij iemand in huis komen te hangen. De unieke hanglampen worden met de hand gemaakt en eventueel ook met de hand geschilderd.

Kies een mooie lamp voor de sfeer

Niet alleen de lamp, maar ook het licht dat de lamp verspreidt, bepaalt voor een groot deel het licht in de ruimte. Natuurlijk wilt u een lamp die aansluit bij de rest van het interieur. Dat is het grote voordeel van een hanglamp van hout. Die past eigenlijk in ieder interieur. Als u houdt van een bepaalde kleur, of als er in uw huis een bepaalde kleur vaak terugkomt, dan heeft u de mogelijkheid om de lamp in die kleur te laten schilderen. Neem een kijkje in de webshop en kies de lamp die het beste bij u past. Welke wordt het? 

https://www.delingehof-shop.nl/