URL Koning
Image default
Muziek

Laat uw Bösendorfer piano restaureren door professionals

Zoekt u een betrouwbare en goed beoordeelde pianospecialist waar u terecht kunt voor het kopen van een nieuwe Bösendorfer piano? Of wilt u uw huidige piano laten restaureren door een ervaren professional? In beide gevallen bent u bij Evert Snel op de juiste plek. Dit gerenommeerde bedrijf biedt diverse diensten aan rondom de verkoop en het onderhoud van piano’s. De medewerkers blazen uw huidige instrument nieuw leven in of begeleiden u in de zoektocht naar het perfecte instrument. Ontdek wat de specialisten voor u kunnen betekenen!

Behoud het warme geluid van uw vleugel

Bent u reeds in het bezit van een Bösendorfer piano en wilt u deze laten restaureren? Of speelt u al een tijdje piano en wilt u graag een echte Bösendorfer aanschaffen? Dan is dit een uitstekende keuze. Een piano van dit merk is heel populair en is zeer geliefd door vele muzikanten. Het is dé ideale piano voor iedere beginnende of gevorderde pianist. Het geluid van dit instrument onderscheidt zich van andere toetsinstrumenten door zijn zoete en volle klanken. Om de mooie klank te behouden, is een klein onderhoud of een complete restauratie van het instrument op zijn tijd noodzakelijk. De professionals van Evert Snel kennen de Bösendorfer piano’s van binnen naar buiten en weten precies hoe zij deze instrument van het juiste onderhoud kunnen voorzien. Vanuit hun expertise laten zij uw vleugel weer klinken als vanouds.

Bezoek de showroom nabij Utrecht

Of u nu een nieuwe piano wilt kopen of uw huidige instrument wilt laten restaureren: de pianospecialisten van Evert Snel helpen u graag verder. U bent van harte welkom in de showroom; deze is gevestigd in Werkhoven, in de buurt van Utrecht. In de showroom vindt u een grote collectie aan diverse instrumenten, in zowel nieuwe als gereviseerde conditie. Koopt u een instrument bij deze muziekwinkel, dan profiteert u bovendien van vijf jaar garantie op elke aankoop en iedere restauratie. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de producten en diensten van Evert Snel? Neem dan gerust contact op met de professionals. Zij zijn u graag van dienst.