URL Koning
Image default
Auto

Lease auto is de nieuwe trend

Wanneer we nu eens kijken naar de auto’s die op de weg rijden en dit beeld vergelijken met het beeld dat we hier zouden zien zo’n twintig jaar geleden, dan is er eeen iets dat direct heel erg op zal vallen. Nu rijden er veel meer nieuwe auto’s rond dan twintig jaar geleden. Je zou al snel denken dat mensen tegenwoordig in verhouding meer geld tot hun beschikking hebben, waardoor het makkelijker is om een nieuwe auto aan te schaffen, maar niets is minder waar. Het heeft namelijk alles te maken met het feit dat de lease auto steeds aantrekkelijker wordt.

Steeds meer huishoudens kiezen voor een lease auto

De lease auto wordt voor particulieren steeds aantrekkelijker gemaakt. We kunnen wel zeggen dat we echt te maken hebben met een trend als het gaat om het hebben van een lease auto. Mensen doen de oude auto weg en kiezen ervoor om tegen een vast bedrag per maand helemaal nieuw te gaan rijden. Veel van deze mensen kunnen de aanschaf van een nieuwe auto niet opbrengen, waardoor leasen een uitstekende optie is om toch te genieten van een nieuwe lease auto.

Meerdere redenen om voor een lease auto te kiezen

De keuze voor een lease auto heeft niet alleen te maken met het feit dat men nieuw kan rijden tegen een vaste prijs per maand. Het heeft ook te maken met het feit dat deze vaste prijs per maand steeds lager wordt, dat de keuze in soorten lease auto’s steeds breder wordt en dat alles gemakkelijk geregeld wordt door de leasemaatschappij. Er hoeft zelf geen belasting of verzekering te worden betaald, en ook reparaties en kosten voor onderhoud van de lease auto zijn bij de maandprijs inbegrepen. Alleen de brandstof hoeft nog zelf te worden bekostigd.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl/