URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Lees in deze blog wat jij het beste als vloer of vloerbedekking kan kiezen in je woning

In deze blog vertellen wij je wat jij het beste als vloer in je woning kan leggen. Er zijn hier veel verschillende keuzes in en uiteraard hangt het af van persoonlijke voorkeur. Daarom vertellen we je in deze blog over de verschillende opties die u heeft als consument. Bent u benieuwd naar wat u het beste kunt doen om te zorgen dat u de beste vloer in huis heeft liggen? Lees dan maar gauw verder!

Denk eens na over vloerbedekking
Vroeger lag het in elk huis, vloerbedekking. Helaas nu niet meer, maar dat betekent niet dat het niet heel erg fijn is. Het geeft alleen wel een wat oudere uitstraling mee aan je woning. Kies daarom liever voor een toffe kleur, want daarin heb je vrij spel! Knal rood of groen bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat maakt het zo’n leuke optie. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je zegt van ik wil wel vloerbedekking, maar dan boven en niet beneden. Het is natuurlijk wel moeilijk schoon te krijgen.

Voor beneden kun je kiezen voor een houten vloer
Een klassieke houten vloer is natuurlijk eigenlijk niet te slaan. Met een houten vloer kun je niet missen, denk bijvoorbeeld aan een visgraatvloer. Deze klassieke look geeft je huis een hele toffe uitstraling. Hierdoor ben je instaat om te combineren met andere klassieke meubels in je woning. Helaas vereist een houten vloer veel onderhoud. Dat kan heel vervelend zijn. Als je dat liever niet hebt kun je misschien beter voor een tegelvloer gaan.   

Een keramisch parket
Een keramisch parket is een vorm van een tegelvloer. Het mooie aan deze vloertegels is dat je ze ook met een houtlook kan krijgen. Dan heb je uitstraling van een houten vloer maar zijn het eigenlijk gewoon tegels. Het voordeel is dat het dus niet extra onderhoud vereist. Kijk hiervoor eens op de site van Regge Tegels.

https://www.regge-tegels.nl/