URL Koning
Image default
Internet

Met een cloud werkplek gaat een wereld voor u open

Een cloud werkplek geldt als digitale database, bestemd voor en gebruikt door professionele bedrijven. Een Managed Service Provider stelt uw bedrijf en werknemers in staat om op een veilige, afgesloten plek digitaal gegevens uit te wisselen. Het werkt een beetje als een combinatie van een forum en een website, maar dan speciaal bestemd voor iedereen die werkzaam is bij uw bedrijf: buitenstaanders zonder autorisatie komen niet binnen. Een cloud werkplek, volledig ingericht door een gespecialiseerde Managed Service Provider, is dan ook niet voor publiek gebruik, alleen voor zaken.

Eenvoudig en snel vergaderingen houden

Het is een bekend probleem: vergaderingen kosten een hoop tijd en vaak wordt er niet eens heel veel in bereikt. Soms moeten collega’s een hele dag uittrekken om naar één specifieke locatie in het land af te reizen om hier te vergaderen. Er is altijd wel iemand te laat, of er zijn bepaalde gegevens niet aanwezig. De cloud is een ideaal digitaal alternatief voor het houden van vergaderingen. Op de cloud werkplek komen collega’s samen zonder dat ze hiervoor in levenden lijve samen hoeven te zijn. Misschien wat minder gezellig, maar over het algemeen een stuk efficiënter. Werkt het niet een beetje hetzelfde als facetimen? Ja en nee, want met een cloud werkplek bent u niet uitsluitend via beeld of chat verbonden. Wisselt u een bestand uit, dan is dit gelijk voor iedereen toegankelijk. Alles is super overzichtelijk en snel.

Breng uw bedrijf naar het volgende niveau

Een voor een Managed Service Provider ingerichte cloud werkplek is meer dan een vergaderplek. Het is een online bibliotheek en database, waar werknemers elk moment van de dag data kunnen opvragen en data op kwijt kunnen. Kortom: het is het centrale verzamelpunt van (digitale) gegevens, een soort ‘levend archief’. Universiteiten en Hoge Scholen kunnen niet meer zonder. Het is de enige manier voor studenten en docenten om effectief met elkaar in contact te kunnen blijven. Voor bedrijven geldt hetzelfde. Eén van de beste Managed Service Providers is Cloudiction.