URL Koning
Image default
Auto's en Motoren

Met een SPAL-ventilator blijft uw auto altijd koel

Wilt u altijd verzekerd zijn van koele lucht in uw auto? Schaf dan een SPAL-ventilator aan. SPAL is een Italiaans merk dat bekendstaat om de uitstekende autoventilatoren. Sinds de jaren vijftig maken de Italianen al faam met hun product. SPAL staat garant voor de perfecte koeling in uw voertuig. De keuze voor de juiste SPAL-ventilator is echter niet zomaar gemaakt. Een expert kan helpen met advies en montage. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij RDN.

Vertegenwoordiger van de SPAL-ventilator

RDN is een zogeheten Original Equipment Manufacturer (OEM), waarvan er wereldwijd meerdere bestaan. Met die status mag RDN het kwaliteitsmerk vertegenwoordigen. Het betekent onder andere dat het bedrijf veel verschillende uitvoeringen van de ventilator op voorraad heeft liggen. De specialisten kunnen u bovendien advies op maat geven over de juiste ventilator voor uw auto. Hiervoor wordt de beschikbare ruimte in de auto opgemeten om te kijken welke SPAL-ventilator het meest geschikt is.

Nog veel meer diensten

Als aircospecialist levert RDN nog veel meer diensten. U kunt bijvoorbeeld langsgaan bij hen in Noord-Brabant voor de reparatie van de condensor van de airco. De condensor is een belangrijk onderdeel van de airconditioning in uw auto. De condensor is in feite de warmteregelaar. U kunt de condensor vergelijken met de radiator, maar dan met een tegenovergesteld effect. De condensor van een airco koelt lucht, waar een radiator de lucht verwarmt. De specialisten van dit bedrijf uit Noord-Brabant weten, net als van ventilatoren, alles van de condensor van de airco.

Zorg voor een aangenaam klimaat in de auto

Wilt u de condensor van de airco in Noord-Brabant laten repareren? Maak dan een afspraak bij RDN. Het is namelijk onwijs vervelend wanneer dit onderdeel kapot is en er sprake is van drukverlies in het aircosysteem. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een SPAL-ventilator? Ook dan maakt u simpelweg een afspraak bij de specialisten en profiteert u binnen de kortste keren van een aangenaam klimaat in de auto!