URL Koning
Image default
Bloemen

Mooie bloemen afkomstig uit Scandinavië vindt u bij een deskundige bloemenexporteur

Bent u een liefhebber van bloemen? Heeft u er heel uw tuin mee vol staan, of geeft u graag bloemen cadeau aan anderen? Dan bent u wellicht al bekend met Scandiflora. Dit is een bloemenexporteur met focus op de Scandinavische markt. Zij kopen prachtige bloemen uit deze regio in, om ze vervolgens te verkopen aan bloemenliefhebbers. De medewerkers van dit bedrijf hebben al ruim 25 jaar ervaring in de bloemen- en plantenmarkt. Vanwege hun liefde voor flora, bent u verzekerd van een ruim aanbod aan mooie bloemen, planten en decoratiegroen. Wanneer u nog op zoek bent naar kleurrijke versiering voor uw tuin of een cadeautje voor een familielid, vriend of kennis, is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen in hun webshop.

Deze specialist maakt gebruik efficiënte logistieke processen

Naast het gegeven dat u bij Scandiflora de keuze heeft uit bloemen van absolute topkwaliteit, heeft deze bloemenexporteur ook haar dienstverlening uitstekend verzorgd. Zij voeren hun logistieke processen op optimale wijze uit. De orders worden per klant verzameld op één transportkar, ook wel een deen genoemd. Ook richten zij de laadruimte zo in dat de maximale efficiëntie wordt bereikt. Alle onderdelen van de logistieke keten sluiten naadloos op elkaar aan, zodat er geen tijd wordt verloren onderweg. Dit alles zorgt ervoor dat u snel de beschikking heeft over de door u bestelde bloemen!

Maak een keuze uit verschillende bloemen en planten

Als bloemenexporteur heeft Scnadiflora de focus vooral liggen op bloemen, maar ook voor een breed scala aan planten en decoratieartikelen kunt u bij hen terecht. Qua planten kunt u onder meer denken aan pot-, kamer- en tuinplanten. Nadat deze planten uit Scandinavië zijn getransporteerd, krijgen ze de kans om te groeien bij verschillende kwekers in Nederland. Zo bent u verzekerd van een plant in optimale conditie. Heeft u nog vragen over de diensten van deze bloemenspecialist? Breng dan eens een bezoek aan hun website en neem contact met hen op.