URL Koning
Image default
Internet

Op de centjes letten

Op de centjes letten

Wij Nederlanders staan erom bekend zuinig te zijn. We letten op de centjes, zo wordt ook wel gezegd. Het is voor ons dan ook niet gek om te kijken of we op de maandelijkse kosten kunnen bezuinigen. De televisie-, telefonie en internetabonnementen zijn zo een uitgave, die we allemaal hebben en die vaak best wel wat goedkoper kan. Vooral wanneer je hiervoor nog aparte abonnementen hebt, is het interessant om eens naar alles-in-1 abonnementen te kijken. Je krijgt dan telefonie, televisie en internet van één provider.

Hoe het werkt

Waarom zijn dit soort goedkope alles-in-1 pakketten nu zo interessant? Als je al deze diensten bij een provider koopt hebben zij natuurlijk in een klap een goede klant binnen. Om dat voor elkaar te krijgen en om de concurrentie te slim af te zijn, stunten ze regelmatig met kortingen, cadeaus of bepaalde extra diensten. Je krijgt bijvoorbeeld goedkoop een snelle internetverbinding, een extra zenderpakket voor de televisie of een gratis tablet.

En dat is weer interessant voor jou. Ook maken de providers het overstappen lekker makkelijk. Je kijkt eerst of het goedkoper kan. Als dat zo is, sluit je een alles-in-1 abonnement af. Vervolgens zegt je nieuwe provider al je oude abonnementen voor je op en krijg je alles wat je nodig hebt via de post binnen. Klaar is Kees.

Hulp bij het kiezen

Mocht dit je wat lijken en vind je bijvoorbeeld, dat je huidige abonnement te duur is, dan zou je eens op internet moeten zoeken naar de huidige aanbiedingen. Vooral bepaalde vergelijkingssites zijn interessant om het voor jou juiste alles-in-1 abonnement te vinden. Je kan daar zoeken naar een abonnement, dat aan bepaalde randvoorwaarden voldoet. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar het goedkoopste alles-in-1 abonnement met een internetverbinding van minimaal 100 Megabit per seconde.

Voor meer info : https://geldbesparen.org

Gerelateerde artikelen

Glasvezel

KPNmail, hoe werkt het?

6 Stappen om extra veilig met Microsoft 365 te werken