URL Koning
Image default
Groothandel

Oude Louvre deuren zorgen voor een authentieke sfeer

Een doorleefde Franse stijl creëren doet u het aanbrengen van oude Louvre deuren. Deze authentieke deuren komen uit historische Franse huizen en hebben al een heel leven achter zich. Ze hebben bijzondere details en een prachtige warme uitstraling. Empire B.V. in Best koopt tijdens de vele inkoopreizen de mooiste oude Louvre deuren in, om ze een tweede leven te geven in het interieur van nu. In het assortiment vindt u deuren in diverse stijlen, waaronder losse deuren, deuren met ijzerwerk of glas, orangeriedeuren en binnen- en buitendeuren. Dankzij de vele verschillende stijlen is er voor iedere woning wel een geschikte deur te vinden.

Bijzonder veel keuze

Vanwege de voortdurende nieuwe aanvoer van oude bouwmaterialen, waaronder oude Louvre deuren, heeft u altijd keuze uit een wisselend assortiment. Ieder stuk is uniek en draagt een eigen verhaal met zich mee. Bij Empire B.V. vindt u naast bouwmaterialen ook antieke meubels en decoratiestukken van vroeger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antieke spiegels of verlichting, die uw woning een karakteristieke uitstraling geven. De medewerkers helpen u graag de items te vinden, die het beste tot zijn recht komen in uw interieur. Zo zijn er voor iedere woning oude Louvre deuren te vinden, die uw interieur warmte en sfeer geven.

Kijk ook eens op de website

Empire B.V. heeft foto’s op de website staan van alle oude Louvre deuren en andere stukken die op dit moment te koop zijn in de winkel. Ook de materialen die nog verwacht worden, kunt u hier al vinden. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen. De medewerkers helpen u graag het speciale item te vinden dat u zoekt. Is het niet beschikbaar? Dan wordt er tijdens een volgende inkoopreis rekening gehouden met uw wensen om dat ene bijzondere stuk te vinden. In de winkel kunt u fijn rondlopen tussen al die mooie items in de sfeer van toen en de unieke oude Louvre deuren vinden, die een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning.

https://www.empire-bv.nl/