URL Koning
Image default
Geschenken

Upgrade je tuin met dahlia en Calla voordeelverpakkingen

Iedereen weet: het planten van bloemen is de perfecte manier om je tuin van extra uitstraling te voorzien. Maar welke bloemen moet je nu kiezen? Veel hangt af van het seizoen, en natuurlijk van je smaak. Over smaak valt niet te twisten, maar het is waarschijnlijk wel veilig om te zeggen dat de meeste mensen de Dahlia en de Calla prachtig vinden. Wil je genieten van een mooie, kleurrijke tuin in de zomer, dan kun je eigenlijk niet om deze bloemen heen. Je kunt snel zorgen voor prachtige accenten in je tuin met voordeelverpakkingen.

Voordeelverpakkingen van de Dahlia en Calla zijn niet duur

De naam “voordeelverpakking” zegt het natuurlijk al: in deze verpakkingen zijn Calla’s en Dahlia’s niet duur. Let er echter wel op dat je bloemen van goede kwaliteit koopt, bij een bewezen specialist zoals Bulbs4you. Hier kun je eenvoudig elke Dahlia en Calla bestellen. Het mooie aan voordeelverpakkingen is dat je tegen een zeer scherpe prijs een mooie variëteit aan bloemen krijgt. Elke verpakking herbergt namelijk bloemen met een andere kleur. Plant ze in potten en verspreid deze her en der door de tuin voor een fraai accent, of zet ze bij elkaar in een bak voor een prachtig, kleurrijk geheel. Je kunt de bloemen los van elkaar bestellen en apart planten, maar de Calla en Dahlia gaan perfect samen. Een bijkomend voordeel is dat ze allebei bloeien in de zomer.

Na de winter planten, in de zomer genieten

Zowel voor de Calla als voor de Dahlia geldt dat de je bloem het beste direct na de winter kunt planten, wanneer de grondvorst structureel verdwenen is. In de zomermaanden – dus na de bloeiperiode van de meeste bloemen – word je dan getrakteerd op een fraaie diversiteit aan prachtig bloeiend bloemen. Beide bloemen zijn geschikt voor het planten in de open tuin en in potten.