URL Koning
Image default
Dienstverlening

Schoner kan niet dan dit

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Enschede en omstreken, dan hoeft u niet verder te zoeken, want hier, bij ons, bent u aan het juiste adres, er is werkelijk waar geen betere plek. Wij zijn al jarenlang het voornaamste schoonmaak bedrijf in Enschede en omstreken en zullen u dan ook altijd eerlijk vertellen dat wij de beste tarieven voor de beste kwaliteit aanbieden. Door onze jaren lange ervaring op verschillende soorten plekken, maken wij effectief, snel en sensitief schoon op allerlei soorten plekken. Twijfel niet langer maar leest u gerust verder over onze schoonmaak technieken die wij jarenlang hebben ontwikkeld als bedrijf.

Bedrijfs of thuis, we doen het allemaal

Wij hebben jarenlang ervaring in de bedrijfssferen en schrikken dan ook niet terug voor een groot kantoorpand, nee sterker nog, kantoorpanden, daar zijn wij dan weer specialist in. Ook voor vunzige opslagruimtes, keldertjes, hokjes of dingen waar u uw hand liever niet voor omdraait, zijn wij er. Het beste schoonmaak bedrijf in Enschede. Wij hebben een goede reputatie en de grootste bedrijven in Enschede gebruiken ons schoonmaak bedrijf. Ook doen wij sinds kort huizen, of het nou een verwaarloosd flatje is, een verrot landhuis, binnen de kortste keren is uw vastgoed weer schoner dan een maansteen. Twijfelt u niet langer!

een schoon geweten, had je niet geweten

Omdat wij vinden dat een schone planeet uiteindelijk het belangrijkst is, gebruikt ons schoonmaak bedrijf in Enschede zoveel mogelijk biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Eco-vriendelijkheid is iets waar we de laatste jaren als schoonmaakbedrijf in Enschede steeds meer op letten. Als schoonmaak bedrijf in Enschede, willen wij niet alleen uw ruimtes schoonhouden maar ook de planeet, en dit doen we uiteindelijk toch samen. Op een duurzame wijze maken wij uw huis, bedrijfspand of wat dan ook, schoon. Wij doen ons uiterste best om een zo kleine mogelijke stempel te zetten op moeder natuur, want zij is natuurlijk het mooist zonder stempels of plaatjes.